Zo’n balletje kan raar rollen III

Zo zeg, daar had je wel een loep bij nodig!

Ik zag drie Van Nistelrooy’s, een paar Kuyten en een stuk of wat Van der Sarren. Maar geen Cocuutjes. (Er waren er twee en Paul werd gekozen.) Hij was een paar keer in beeld, maar dan moest je net weten dat híj het was.

De rest van de opnames zullen komende week in Hart van Oranje worden uitgezonden. Bovendien staan er nog meer ‘filmdagen’ op ‘t programma. Mocht je dus binnenkort nog ergens een Cocu voorbij zien komen, zónder rare neus, grote kans het ‘mijn’ Paul is.

En dan aansluitend maar meteen even een Algemene Vraag; zíjn er eigenlijk WKfans hier op Esthers Blog? Gezien het aantal reacties op de oranjestukjes vráág ik het me af.

Zin om jouw voetbalverhaal te vertellen?

Tagged

19 Responses to "Zo’n balletje kan raar rollen III"

 • anna69
  5 juni 2006 - 11:42

  nou eerlijk gezegd vind ik het WK o zich wel leuk, maar dehele heisa er omheen hoeft van mij niet zo nodig.
  de wedstrijden vind ik wel leuk om te kijken maar alle voor-, na, tussen en over-beschouwingen….. nou laat die maar zitten…
  voetbal is toch een spelletje tussen 22 kerels die in elkaars doel een bal proberen te trappen, snap eerlijk gezegd niet waarom er zoveel verder over gelult moet worden…..klerin nabeschouwinkje oke maar wat er ni gebeurd… het lijkt wel of er niks anders meer belangrijk is dan het WK dat gaat mij iets te ver….

  maar goed dat is mijn mening…. en ik vind het dan wel weer leuk om in zo’n programma naar een “bekende” te speuren hihihi anders kijk ik dus niet!

 • anna69
  5 juni 2006 - 11:43

  jeee wat een spelfouten sorry hoor!

 • Anoniem
  5 juni 2006 - 11:48

  Kijk eerlijk gezegd alleen met het WK en Ek voetbal (en dan alleen als het nederlandse team speelt). Gaat me dan ook meer om de sfeer die er omheen hangt: met vrienden kijken, hapje/drankje erbij, er lekker tussendoor ouwehoeren…..
  Dus ga maar door met je voetbalstukjes hoor!

  groetjes, Caroline

 • Anoniem
  5 juni 2006 - 11:49

  Jammer, ik heb ook met spanning zitten kijken, in afwachting van een glimp van Paul Cocu. Helaas, misschien volgende week.

  TJa, ik ben dus een echt voetbal-liefhebster. Ben ook de afgelopen 2 oefen- wedstijden geweest naar Oranje en heb weer zitten genieten. Ik kijk dan ook erg naar het WK uit. We hebben zelfs kaarten voor 4 wedstrijden waaronder de halve finale en de finale! Nu maar hopen dat ze heel ver komen. Mijn man is zelf voetballer, maar die heeft afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd gespeeld. Het was een mooi afscheid. Ze zijn in de na-competitie gepromoveerd naar de 1e klasse. Ik zal het gaan missen die spanning langs de lijn. Hij wil gaan trainen in de toekomst, maar of die spanning er dan ook is, betwijfel ik.

 • Llinda
  5 juni 2006 - 11:55

  Ik vind het leuk wanneer het Nederlands elftal speelt en juist die hele heisa er omheen. Ik heb er alleen niet echt een verhaal omheen, alleen dat ik in die periode als een oranje feestganger versierd ben. Volgende week maar opnieuw speuren naar Cocu zonder rare neus, je hoort het wel…

 • Kirke
  5 juni 2006 - 12:07

  EK en WK altijd leuk. Vooral nu het Cocuverhaal erbij; idd wat te speuren!

  En verder de sfeer, idd met hapje, drankje, sigaretje (rook bij feesten en partijen!) bijzonder gezellig.

  ooit een keer naar EK wedstrijd geweest, dat was supergaaf! Verder vond ik ’t nooit erg als vriend voetbal kijkt, ook wel gezellig. ik met boekje ernaast. maar echt volgen… nee. Alleen EK/WK.

 • Maximiliane
  5 juni 2006 - 12:09

  Ja! Hier een WK-fan!

  Hoewel ik me in het weekend langs de kant van het hockeyveld begeef om m’n kroost aan te moedigen, vind ik het WK voetbal erg leuk om naar te kijken. Mits Nederland speelt, en mits we winnen. Ik kijk vooral omdat ik het zo gezellig vind, met vrienden om de televisie, hapje, drankje etc. Ik vind het hele gebeuren eromheen wel ietwat overdreven (in élk reclamespotje knalt het oranje je tegemoet, de Gamma puilt uit van de oranje frutstels etc. etc.).
  Zelfs m’n twee oudste kinderen (4 en 6) zijn er maar druk mee, gistermorgen: “Mam, wil je ons álsjeblieft het Wilhelmus leren?” En het antwoord op mijn vraag waarom dat nodig was luidde “Nou, dat moet voor het WK voetbal!”

  Ik kan geen ‘Wilheeelmus vaahan Nahassouweee…’ meer horen!

 • Anoniem
  5 juni 2006 - 12:58

  Anne: FAN! Vooral leuk om in de kroeg te kijken!

 • Lonnie
  5 juni 2006 - 13:26

  Ja hoor, hier nog een WK-fan!
  Voetbalmania geërfd van een ex-vriendje die zijn geld ermee verdiende. Daarom vond ik dat programma voetbalvrouwen ook erg leuk (mijn ex was geen rijke stinkerd maar begon toen net zijn centjes ermee te verdienen).
  En alle heisa rondom het WK is toch helemaal super?! Moeten ze er natuurlijk niet direct uitliggen maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit, we gaan het gewoon doen, net als die pupilletjes!!
  Dus die rare balletjes, keep rolling! 😀

 • karin_
  5 juni 2006 - 18:35

  Ik vind dat hele voetbal dus ECHT VRESELIJK.

  Al die heisa eromheen, je hoort en ziet wekenlang niks anders!

  Je kan nog geen weblog lezen of het gaat over de oranjegekte 🙁

 • Karen1
  5 juni 2006 - 19:34

  Eej, dat heb ik dus mooi ff gemist dan door de vakantie. Ik had Paul er wel uitgepikt hihi. Gelukkig idd zonder de neus en met net iets mindere ogen op steeltjes als Cocu!
  En wat het WK betreft; vind het echt wel leuk hoor, maar het wordt een beetje too much allemaal qua gadgets ed!

 • Gast
  5 juni 2006 - 20:47

  Mijn man (heet trouwens ook Paul) lijkt een beetje op Ruud van Nistelrooij…
  En ik heb veel zin in het WK! Ik vind het toch altijd erg spannend als Oranje speelt en ik kan zelfs wel wat geemotioneerd zijn als ze winnen!
  Wat het voor mij ook zo leuk maakt: als ik samen met mijn lief voetbal kijk, heeft ‘ie hele verhandelingen over waarom het spel op deze manier niet goed gaat, hoe het anders moet en waarom enzovoort. Het maakt ‘m op dat moment dan helemaal niet uit dat ik er veel minder van af weet. Ik vind dat wel aandoenlijk… én op deze manier heb ik toch al aardig wat opgestoken over voetbal. De cursus ‘vrouw en de bal’ of zoiets, die ik op deze site zag staan, lijkt me dus overbodig voor mij 🙂

 • Anoniem
  5 juni 2006 - 21:15

  🙂 Foeballe! 🙂

 • Esmee1975
  5 juni 2006 - 22:00

  Voetbal is niet mijn ding, helemaal niet zelfs! Ik hoop dat er ergens anders wordt gekeken als ik heel eerlijk ben. Wordt er thuis gekeken, dan zorg ik wel voor hapjes en drankjes als ik maar niet hoef mee te kijken 😀 .

 • Lynn
  5 juni 2006 - 22:04

  Heb gisteren een contract ‘moeten’ tekenen van mijn man en dochter waar o.a. in staat:
  – Dat ik geen opmerkingen plaats bij herhalingen, samenvattingen e.d. in de trant van: dat heb je toch al gezien?
  – Dat als ze verliezen ik niet mag zeggen: het is maar een spelletje, over 4 jaar is het weer WK
  – Ik alleen kruipend voor de TV langs mag
  – Moet zorgen voor voldoende drinken en chips tijdens de wedstrijden.
  – En de afstandbediening alleen tussen 0.00 en 6.00 uur van mij is.

  Ja, ik heb getekend en een stapel mooie boeken gereserveerd. Duidelijk! Mijn oudste dochter en ik zitten deze periode gewoon uit en kijken alleen als het Nederlands Elftal moet, voor de show en de statistieken en de (goede) sfeer in huis te bewaren. 😉

 • DdV
  6 juni 2006 - 09:50

  De wedstrijden van Oranje zal ik zeker ‘actief’ volgen en de rest waarschijnlijk verplicht hahahaha. Maar ik mag niet mopperen, heb mijn lief ontmoet bij Ajax (mijn andere grote liefde haha)

 • anna69
  6 juni 2006 - 10:38

  @Lynn hahahaha

 • Goose(deEE)
  6 juni 2006 - 11:54

  Neeee, ik ben geen voetbalfan! Ik kom er helaas niet onderuit, Mr. Goose is wel fan. Ik vind het wel leuk als Nederland wint hoor! Graag zelfs want ik heb Nederland als winnaar in de voetbalpoule op m’n werk ingevuld. Na veel gezeur inderdaad gezicht en in de poule ingevuld 😡
  Maarre zover ik er enige invloed op kan uitoefenen 😀 gaat m’n voorkeur uit naar stukjes die NIET over voetbal gaan vanwege algehele overdosis in de diverse media.

 • Ilja-sterre
  6 juni 2006 - 13:27

  Geen voetbalfan, ook geen WK-fan.. Maar aangezien mijn man/kind en overige vrienden en familieleden wel WK-fan zijn en ze dat allemaal bij ons komen uiten, doe ik maar braaf mee. Nu heb ik wel iets verzonnen dat ik het toch een beetje leuk ga vinden. Ik heb nml. wel vijf wk-poules ingevuld en stiekem zelfs me nog een beetje verdiept in de deelnemende ploegen. Ik ga er dus vanuit dat ik gewoon ga winnen! Daardoor word ik toch nog fanatiek. Nu moet ik alleen oppassen dat ik niet te hard ga juichen als Nederland er in de voorronde al uit vliegt..Dat heb ik nml. op een van de poules wel ingevuld..

Leave a Reply