Zoet en pittig tegelijk!

Volgend jaar ga ik starten met een cursus Nima B Marketing & Communicatie.

Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik heb studeren altijd zalig gevonden – ik ben niet voor niets bij een opleider gaan werken! - en dit keer ga ik ook echt níeuwe dingen leren. Vanaf april ga ik elke avond ‘naar school’ en één dag per week studeer ik thuis. Pittig ja. Maar ik hou van pittig.

Heet water met gember

In de tussentijd leer ik ook veel van mijn nieuwe (marketing & communicatie) collega’s. Zo had ik er geen idee van hoe lekker het is om pindakaas te combineren met sambal. Net of je brood met satésaus eet! Ook de geheimen van heet water met een schijfje gember bleven tot voor kort voor me verborgen. Nu drink ik het elke dag. En wisten jullie dat Soesterberg een echt Halloweenstadje is? Het feest wordt daar zó uitgebreid gevierd dat sommige kinderen die avond de straat niet op durven. Bizar!

“Geluk is een keuze. Ik kies er bewust voor.”

Nieuw, zoet, avontuur

Ik maak natuurlijk grapjes. Maar toch... Soms zijn de belangrijkste lessen niet in feiten te vatten. Het mooiste van wat ik tot nu toe geleerd heb, is namelijk hoe zoet de vruchten van een nieuw avontuur zijn. Ik gaf alle zekerheden (op werk gebied) op om de gok te wagen. Geen vast contract, geen ZZP'er meer. Dat voelde best spannend maar pakte verrassend goed uit. Ik ben er gelukkiger van geworden.

Just do it

Wat ik met deze blog wil zeggen? Dat ik ontzettend blij ben dat ik het gedaan heb. Dat ik een nieuwe weg ben ingeslagen. Dat ik de kans gepakt heb die me werd geboden. Dat ik niet heb getwijfeld. Soms moet je het gewoon doen, iets nieuws proberen.

Een boterham met pindakaas en sambal. Zoet en pittig tegelijk. Echt wat voor mij!

2 Responses to "Zoet en pittig tegelijk!"

  • gjans
    24 november 2015 - 21:39

    Leuk dat het zo goed uitpakt!!

  • Tanja
    25 november 2015 - 03:52

    Soms moet je wel eens een gokje wagen en niet op veilig spelen. Of het goed was weet je naderhand. En als het tegenvalt kun je altijd een ander gokje wagen 😉 Maar serieus, ik ben blij voor je dat je je nu zo goed op de plek voelt! Dus een goede gok!

Leave a Reply