Zoek je eigen telefoonhoesje uit!

hoesje1Wat een mooie dag! En bij zo’n mooie dag hoort een mooie actie!

Vandaag: zoek je eigen telefoonhoesje uit!

Ik ben nog steeds blij met mijn nieuwe telefoon. Hij is groot – en ja, dat is soms onhandig. Bijvoorbeeld als je hem even in je broekzak wilt stoppen - maar voor een blogger is hij perfect. Er mag alleen wel eens een nieuw hoesje om, het oog wil tenslotte ook wat. En dus ging ik opzoek naar een site waar je als klant nog wat te kiezen hebt. En, ook niet onbelangrijk: waar gratis bezorgd wordt!

Telefoonhoesjestore.nl

hoesje2Op de site van telefoonhoesjestore.nl vond ik precies wat ik zocht. Een kleurrijk en tegelijkertijd stoer hoesje. (Alhoewel ik wel even twijfelde tussen deze en het hoesje in de vorm van een boek, die vond ik ook erg leuk!) Binnen twee dagen had ik ‘m in huis. En het leuke was, bij telefoonhoesjestore.nl hadden ze wel zin in een blogactie.

"Weet je wat? Zoek het zelf maar lekker uit!"

Verrassingsvrijdag

En dus maak je vandaag kans op een gratis hoesje. Helemaal leuk: je mag het zelf hier uitzoeken. En neem maar van mij aan, het zal moeilijk kiezen zijn, ze hebben zoveel leuks! Stuur snel een mail (vóór vrijdag 19 juni!) via het contactformulier onder deze blog - met het door jou gewenste artikelnummer en wie weet!
Fijn weekend!

Bij Telefoonhoesjestore.nl worden artikelen rechtstreeks vanuit eigen assortiment verstuurd, hierdoor wordt er altijd snel geleverd.

Leave a Reply