Zo. Bijna een week thuis.

Mijn bruin is er alweer af – wat rest is roest - de was is gedaan en de vogels zijn weer thuis.

Gezinsuitbreiding

Trouwens, over vogels gesproken, de gezinsuitbreiding zit er nu echt aan te komen. Paul heeft afgelopen week het hok voor de kwartels in elkaar gezet en volgende week komen de nieuwe bewoners. De meiden kunnen niet wachten en ik ook niet. Elke dag een lekker vers eitje, nom nom.

Geluksmomentjes

De afgelopen week ben ik vooral druk geweest met het uitdelen van de vijf geluksmomentjes in samenwerking met de Staatsloterij gelukstrekking, daarover lezen jullie binnenkort meer. Echt een superleuke opdracht en ik ben ook erg trots op het resultaat. Ook voor Optimel en Zeeman was ik aan het werk, ook daarover binnenkort meer.

Nog een weekje

De kinderen zijn hier nog een week vrij. Tijd om even rustig afscheid te nemen van de vakantie. Er staat nog een museum op het programma en er moeten nog schoolspullen gekocht worden. En ik wil graag aan mijn fotoboek beginnen! Ondertussen blog ik natuurlijk gewoon door. Bijvoorbeeld over mijn ouders, die zijn ook druk. Met een nieuwe hobby (klik) ….

Fijn weekend & tot morgen!

One Response to "Zo. Bijna een week thuis."

  • Nicky
    25 augustus 2014 - 14:48

    Ik heb net al je vakantie verslagen gelezen, leuk! Jullie hebben het heerlijk gehad zo te lezen.

    Wij zijn sinds gisteren weer thuis en de kinderen hebben gelukkig ook hier nog een week vrij, even tijd nog om de jetlag eruit te werken 😉
    Nederland was heerlijk maar wel wat koud en nat.

Leave a Reply