Yes, een fotosessie!

Het is een feit, de nieuwe foto’s zijn gemaakt!

Het was wel even een gedoetje hoor. Om netjes voor de lens te verschijnen. For starters werd ik wakker met een dik en vooral rood oog (trok gelukkig in de loop van de dag aardig weg) en vervolgens moest ik me behoorlijk haasten om op tijd bij Miranda Leloux Fotografie te zijn.

Op je bolle ogenkomkommer

Eerst moest er namelijk nog gesport worden (de meiden) en daarna wilde iedereen natuurlijk nog even tutten. Tussen de bedrijven nam ik even een maskertje. Cooling Cucumber Pads op mijn ogen (wondermiddel, echt waar!) en liggen maar! Zo zou ik er straks op de foto’s extra fris uit zou zien. Ik weet niet precies waar ik nou zo van opknapte (van het masker of het kwartiertje rust) maar na afloop zag ik er inderdaad beter uit.

Wel was ik – samen met Lizzy – daarna nog een half uur bezig velletjes van mijn gezicht te trekken en als je straks goed kijkt zie je vast nog wel wat onregelmatigheden in mijn wenkbrauwen.

Met kleding en props

Mijn ogen en mijn huid waren weer rustig. Nu mijn haar nog, want naast alle andere ongemakken had ik ook nog een bad hairday. Nou ja, daar moesten we dan maar het beste van maken. En anders fotoshopte ze er maar een pruik in. Einde van de middag vertrokken we – bepakt en bezakt met kleding & props –naar Miranda om nieuwe foto’s voor mijn blog te maken.

De meiden: “Yes! We hebben een fotosessie!”

Benieuwd naar het resultaat? Binnenkort zie je ze hier verschijnen. Wij hebben in elk geval weer een supergezellige middag gehad.

3 Responses to "Yes, een fotosessie!"

 • Tanja
  24 maart 2014 - 12:09

  Na deze voorgeschiedenis ben ik heel erg nieuwsgierig naar de foto’s! 🙂 Op de dag van een fotosessie een dik rood oog én een bad hairday hebben lijkt me behoorlijk……uhhhhhhhh……balen.

 • odette
  24 maart 2014 - 18:57

  Als dat een foto is met een bad hairday dan vraag ik me af hoe jouw haar zit op een goede dag…….

  • esther
   24 maart 2014 - 19:11

   Hahaha 🙂 Dan valt het beter 🙂

Leave a Reply