XXL T-shirts van Red Bull?!

Op het moment dat ik vóór de tien kilometer al last kreeg van mijn hamstring wist ik: dit gaat ‘m niet worden.

Soms moet je doelen bijstellen.

Dat geldt voor bloggen – ik mis op de een of andere manier de energie en inspiratie om wekelijks te bloggen – voetbalwedstrijden, werk in het algemeen en zeker als het om fysieke uitdagingen gaat. Die halve marathon ging ik niet lopen.

Maar wat dan wel? Want ik wil wel bijstellen maar niet AFstellen.

Lekker bejaard!
Het werd de tweedaagse van Amersfoort. Wandelen. Veilig en gezellig (want met vriendin). Twee keer dertig kilometer, dat moet te doen zijn. Aan mijn schoenen zal het in elk geval niet liggen want ik heb net nieuwe sport-wandelschoenen gekocht. Voor de tweedaagse en voor in Vietnam.

XXL T-shirt?!
Over Vietnam gesproken, dat komt ook steeds dichterbij. Nog zo’n tweeëneenhalve maand en dan zitten we in het vliegtuig. Hopelijk met de juiste bagage want in plaats van de vier bestelde strandlakens, ontving ik twee XXL T-shirts van Red Bull. Die waren ook best groot, maar toch minder geschikt om mee op het strand te liggen.

Ik ben wel benieuwd hoor, hoe het gaat worden. Vooral met die pubers erbij. De laatste tijd slaat de vlam hier bij het minste of geringste in de pan. Het ene moment krijg ik bloemen van ze (want: we houden van je), het volgende stampen ze kwaad naar boven (want: je begrijpt er ook niets van). Annabel: ‘Ik raak echt zó geïrriteerd van jullie!’

Alpaca's
Gelukkig ging het in de meivakantie goed. De dagjes Zwolle en Amsterdam waren gezellig en de wandeling met Alpaca’s was een succes. Ik zag flink wat overeenkomsten tussen de dieren en de meiden: beide koppig, fotogeniek en vooral gefocust op eten. Eentje was het zat en spuugde Paul in zijn gezicht. Een Alpaca kan dat doen.

Kut
Nu zijn ze weer naar school (de meiden, niet de Alpaca’s) en ben ik alleen met mijn gedachten. Ik ben blij dat ik vandaag vrij ben want er werken nogal wat voetballiefhebbers bij ons. ‘Kut’, vatte een vriendin de wedstrijd gisteren treffend samen op Facebook. En kut was het. Geen finale dus.

Zoals ik al zei, soms moet je doelen bijstellen. En dat is niet altijd leuk. Maar het mooie is wel: er komt altijd wel weer iets voor in de plaats.

Tagged , ,

2 Responses to "XXL T-shirts van Red Bull?!"

  • Misssannahcake
    9 mei 2019 - 21:54

    Wat een super bijzonder vooruitzicht Vietnam met zn vieren. Leuk hoor,

  • Chantal
    14 mei 2019 - 11:56

    Een alpaca kan dat doen; hilarisch!

Leave a Reply