Wimperella II

Lees hier Wimperella I, over het zetten van mijn wimperextentions.

De eerste dagen stonden vollédig in het teken van mijn nieuwe zonneluifeltjes! Als ik niet bezig was met het bewonderen van mezelf, dan bestudeerde ik de extensions: verloor ik niet teveel haartjes? ‘s Ochtends checkte ik mijn kussen en steeds als ik een haartje verloor voelde ik paniek. Ik leek wel een man op middelbare leeftijd met phalacrofobie*!

Wimperherfst

Het was best even wennen, die volle wimpers. Het douchen was gek. Ik kon – en wilde – niet teveel in mijn ogen wrijven, stel je voor dat ik ze kapot zou wrijven?! Na een tijdje was ik gewend. Voorzichtig droogdeppen, reinigen met speciale foam. En natuurlijk geen make-up, alleen af en toe een lijntje boven mijn ogen. Zalig.

foto 2

Ik voelde me heerlijk. Zo’n twee weken lang. Daarna trad de wimperherfst in: in rap tempo verloor ik de haartjes en na een tijdje had ik ‘sprieten’. Dat viel verder niemand op (oké, vriendin C. zag het en ook de kinderen zeiden dat mijn ogen ‘kaal’ werden) maar ik vond het vooral zelf niet mooi.

Wat nu?

Dit was het moment van de waarheid. Ze moesten er nu óf af, of ze moesten worden opgevuld. Yvonne van Lashextend had me al gewaarschuwd: je raakt eraan verslaafd. En ja, het is waar. Ik wilde mijn mooie nieuwe look nog niet opgeven. Kerst kwam er aan, dan Oud & Nieuw.... Mijn kerstbonus gaf de doorslag: ik maakte een nieuwe afspraak. In het nieuwe jaar zou ik wel weer verder zien. (Lees: nieuwe smoezen bedenken om te gaan.)

En dus lag ik een paar dagen geleden weer op ‘de bank’. Met afgepakte oogleden en een gelukzalig gevoel.

“Guess who’s back?” zei ik de volgende ochtend tegen vriendin C. “Wimperella!”

foto 3

Voor de extentions (eerste keer):

lash3

* Angst om kaal te worden

Meer lezen? Op Vrouwonline.nl gaat het vandaag over.... vrijdag de dertiende!

7 Responses to "Wimperella II"

 • Linda van der Klooster
  13 december 2013 - 11:26

  *gaat sparen*

 • Gabrielle
  13 december 2013 - 15:18

  Linda: 🙂

 • femke1
  14 december 2013 - 04:56

  Ik vind het supermooi! Maar twee weken is wel érv kort, zonde!!

 • Tanja
  14 december 2013 - 07:36

  Jee, 2 weken maar? Pffffffffff, dat kan bruin niet trekken *snik* Of ik kan/moet het geld beter besteden, kan ook 😉 Kan hier iemand een merk mascara noemen die de wimpers echt voller en langer laat lijken? Liefs waterproof zwart. Het heeft dan wel niet dit overweldigende effect als bij Esther, maar dan maar iets minder . Het staat jou wel prachtig Esther, wimpels zijn al klaar voor de feestdagen 😛
  Enne, je liet me wel zoeken naar dat mannenprobleem 😉 Ik had al een vermoeden maar wilde het zeker weten. Ik zeg het niet, kunnen de anderen ook lekker zoeken 😛 maar op google stond dit blogje al 2x bij de zoekwoorden hahaha

  • esther
   14 december 2013 - 09:21

   Hahaha :-)) weer eens wat anders dan urine ruikt als rookworst :-))

 • esthervuijsters
  14 december 2013 - 09:23

  Nou ja, het is niet meteen mis hoor na twee weken, naar tussen 2,5 week en 3 moet je wel opvullen net als met die nagels. Opvullen is goedkoper dan nieuwe set maar idd het is geen goedkope hobby 🙂

 • Aly
  14 december 2013 - 19:09

  Super mooi, nu ben ik gelukkig met mooie volle wimpers, maar ik heb vorige week gekozen om permanente make up te nemen, en ik en blij met mn eye liner boven en beneden, altijd netjes opgemaakt. Een geluk ik hoef niet zo vaak een smoes te verzinnen. Blijft ongeveer 5 jaar mooi.

Leave a Reply