Weet jij wie Jeans Paul Glatter is?

A stylish weekend!

Niki Smit schrijft niet alleen leuke boeken, ze ís ook nog eens heel leuk, volgens mijn dochter Liz. En die kan het weten, want die ontmoette de veelzijdige Niki het afgelopen weekend in Amsterdam, tijdens een workshop 'tassentekenen' in het tassenmuseum in Amsterdam.

vlnr Vriendin, Liz, Niki

vlnr Vriendin J., Liz, Niki Smit

100% Lizzy?

Niki - bekend van o.a. de boekenserie 100%  - is niet alleen schrijfster, ze is ook illustrator. Haar illustraties zijn vrolijk, herkenbaar en heel stylishHaar nieuwe modekwartet (voor hippe vriendinnen) is hier een goed voorbeeld van. Liz en haar vriendin waren afgelopen weekend in Amsterdam voor een workshop tassentekenen onder leiding van hippe Niki.

Inside information

Samen met Niki bedachten de meiden ontwerpen, kletsten ze over 'het vak', en natuurlijk kregen ze inside information speciaal voor hun boekbespreking over Project Prep, één van Niki's nieuwste boeken. (Zo vertrouwde Niki de meiden toe, dat schrijven eigenlijk best saai is af en toe, maar dat er zoveel leuke dingen omheen zijn!) "Zelfs haar kledingstijl is écht Niki," zei Liz na afloop.

“Mag ik van jou uit de serie ontwerpers Jeans Paul Glatter?”

kwartet
Wat is een kluuts?

Na de workshop ging de pret thuis verder. Met het modekwartet van Niki Smit. Annabel had nog een beetje moeite met de uitspraak (“Wat is een kluuts” “Wat zijn kwots?”) en af en toe het ging er fel aan toe (Jij hebt die kaart wél, ik zag dat je ‘m net pakte!), maar wat een lol hadden we met dit mode-spelletje voor ‘grote’ meiden. (Ja, ik val hier ook onder hoor! Ik weet namelijk bést wie Annabel bedoelt met Jeans Paul Glatter!)

Win het modekwartet!

 

niki4Kortom, een geslaagd weekend, geheel in stijl. Hou jij ook van mode, spelletjes en de leuke stijl van Niki Smit, we mogen twee kwartetspellen weggeven! Laat een reactie achter op deze blog en win! (Meedoen kan tot vrijdag 5 december 2015.)

Waarom ík deze blog schrijf en niet Lizzy? Die is even te druk met kwartetten haar boekbespreking over het boek Project Prep.

3 Responses to "Weet jij wie Jeans Paul Glatter is?"

 • Eline
  30 november 2015 - 23:26

  Lijkt me erg leuk! Ik doe mee!

 • Lonneke V
  30 november 2015 - 23:32

  O, ik ga ook ff naar die workshop kijken! Is wat voor mijn dochter!

 • Gabique
  1 december 2015 - 13:02

  Jaaa ik doe ook mee voor mijn fashionista Benthe 🙂

Leave a Reply