Weer een feestje

Zou het dan eindelijk echt zomer worden?

Het zou wel leuk zijn. Binnenkort hebben we namelijk weer een feestje. De verjaardag van Liz dit keer. Haar laatste ‘kinderverjaardag’, want volgend jaar gaat ze naar de middelbare. En dan worden de feestjes heel anders. Een beetje zitten, kletsen, wat drinken. En roddelen over de jongens natuurlijk.

En op en op en op

Toen Liz jarig was – zes maanden geleden alweer – begonnen we net aan de verbouwing van de keuken. En dus schoven we de verjaardag op. En op. En op. En op. “Ach”, zei Liz “ik heb altijd al een keer mijn verjaardag in de zomer willen vieren!”

Avonturenspel

Overmorgen gaat het gebeuren. Ons winterkind wordt het zonnetje in huis. We gaan het spel ‘Duistere Devilot’ spelen, een speur- avonturenspel dat ik van de makers mag testen. Echt benieuwd! Daarna gaan een uurtje trampolinespringen en tenslotte is een lopend buffet bij ons thuis. Met een film.

Ik heb er zin in. Liz uiteraard ook. En als ik haar goed begrijp, kunnen ook de vriendinnen niet wachten.

Duimen jullie voor mooi weer?

Tagged , ,

3 Responses to "Weer een feestje"

 • daan
  25 juni 2015 - 11:05

  mooi weer wordt het!!! veel plezier met het feestje

 • Tanja
  25 juni 2015 - 12:48

  Het mooie weer is wel voorspeld 🙂 Ik ben nieuwsgierig, wat maak je zoal voor het lopend buffet? En je laat dat uur trampolinespringen zeker graag aan de jeugd over 😀

 • KarinH.
  25 juni 2015 - 16:11

  Zal een bijzonder feestje worden. Laatste keer op de basisschool én in de zomer.
  Ga duimen voor mooi weer en een fantastisch feest!

Leave a Reply