Het valt mij op dat ik minder blog

Het is jullie misschien al opgevallen dat ik minder blog.

Het is mij in elk geval wel opgevallen.

Drie redenen

En omdat dit mij opviel heb ik er over nagedacht. Ik kwam tot drie conclusies. Ik heb wat minder te vertellen. Waarschijnlijk om dat ik minder verschillende dingen doe. (Lees: ik heb nu gewoon één baan in plaats van drie.) Daarbij is mijn cursus Nima B Marketingcommunicatie begonnen en daar ben ik best druk mee. En tenslotte heb ik last van mijn rug. Nou ja, niet echt mijn rug, meer de plek tussen rechter schouder en mijn ruggengraat. Daar doet het pijn, vooral als ik teveel achter de computer zit. En mijn schouder doet ook een beetje moeilijk.

Eigenlijk moet ik naar de fysiotherapeut, maar ja, vind daar maar eens tijd voor.

Geen zorgen!

Als ik dus een paar dagen afwezig ben, dan weet je waardoor dat komt. Mijn nieuwe werk bevalt me verder nog steeds uitstekend en die studie is heel interessant, dus maak je vooral geen zorgen. Voor je het weet ben ik er weer met grappige verhalen, een leuke blog of een vette tutti. Er zit alleen misschien iets langer tussen de verschillende uitingen.

Fijne Paas

En voor nu: alvast een fijne Paas! Eet niet teveel eieren (zeker niet die van chocolade, die zijn echt niet zo goed voor je, heb ik gehoord, wat echt gek is want ik dacht altijd dat ze bomvol vitamine zaten!) en loop met een boog om winkels heen die gekleurde kuikentjes verkopen. Dat is echt zo wreed!

Tagged ,

One Response to "Het valt mij op dat ik minder blog"

  • Joolzz
    28 maart 2016 - 10:52

    Rustig aan en goed voor die schouder zorgen! Komt goed….

Leave a Reply