Vriendinnen

Als giftblogger ben ik altijd op zoek naar grappige cadeautjes. In leuke winkels, op internet of bij iemand thuis. En soms dompel ik me in zo’n cadeautje onder, zoals afgelopen Pink Saturday toen ik met een seksbomb in bad ging. En ja, daar schrijf ik dan weer een blogje over.

Sneeuwblind

Dit weekend echter, valt er weinig te bloggen. Niet over cadeautjes en niet over seks- of andere bommen. Ik ben namelijk sneeuwblind! Dat komt, ik ben al twee dagen aan het schilderen. Samen met vriendin C. die hier in de straat komt wonen (ook niet handig, nu heb ik een buurtvrouw C., die ook vriendin is, én een vriendin C. die nu ook een buurtvrouw is) kwasten we ons weg langs (witte) deuren en kozijnen.

Toch een cadeautje

Supergezellig! En nu ik er over nadenkt, eigenlijk gaat deze blog tóch weer over cadeautjes! Twee leuke C’s in de straat dat is een feest op zich. Ik bedoel, een goede buur(t) is toch beter dan een verre vriend? Alhoewel, ik heb ook een aantal ‘verre’ vrienden die me heel dierbaar zijn. Maar die voelen niet ver, die zijn voor mij dichtbij! Wat een rijk leven heb ik eigenlijk!

Een kort blogje dus maar vandaag. Over mijn persoonlijke cadeautjes: lieve vriendinnen, die altijd bereikbaar zijn. En dan nu gauw weg, want er moet geschilderd worden!

One Response to "Vriendinnen"

  • Tanja
    2 februari 2014 - 22:46

    Sneeuwblind, ik dacht die zit ergens in Oosterrijk of die kanten op :-)Toch maar een zonnebril opzetten met schilderen? 😉 Goede buren EN goede verre vrienden is idd een luxe waar jij bewust van geniet. Dan doe je het zelf vast ook heel goed 🙂 Is die tutti frutti hiernaast van Bel? Dit lijkt me echt iets voor haar 🙂

Leave a Reply