Verrassingsvrijdag Crazy Cupcake

Crazy Cupcake gezichtmasker? Yummie!

Voor haar elfde verjaardag wilde Liz graag een slaapfeestje. Een sláápfeestje?! Een houd-de-ouders-wakker-feestje, zal je bedoelen. Niet zelden eindigen die slaapfeestjes van tegenwoordig in chaos en proberen de ouders rond middernacht op mediatorachtige wijze de gebroken vriendschappen (en vazen) weer te lijmen! Het moge duidelijk zijn: ik stond niet te springen.

Maximaal vier vriendinnen

Uiteindelijk sloten we een compromis. Het Elfje en ik. Zij mocht haar slaapfeestje, maar dan met maximaal vier vriendinnen. Dat kon ik aan, dat vond ik leuk. We zouden dan gaan gourmetten, een leuke quiz (met prijsjes) doen en gezellig een film kijken terwijl Paul popcorn maakte. En... we zouden ‘een spa houden’. Want dat wilde Madame. Een spa? Zo’n drankje met bubbels? Nee, 'een spa' als in: een beautysalon. Met maskertjes en voetenbadjes.

High School Musical

De film is inmiddels geregeld (High School Musical), het vlees voor de gourmet ligt in de diepvries en de vragen voor de quiz zijn klaar. De maskertjes waren het probleem niet en de meiden nemen allemaal hun eigen badjas mee. Alleen: waar haal ik nou vijf voetenbadjes vandaan?!

Wish me luck (zucht).Funmaskers-dr-van-der-hoog

Wil jij een beetje meedoen met ons (slaap)feestje? Een bijzonder gezichtsmasker winnen? Like dan de blog of laat een leuke reactie achter!

*Je hebt in dezelfde serie ook een gezichtsmasker Tipsy Tequila, die lijkt me dan wel wat voor mij. Voor na het hysterische feestje.

21 Responses to "Verrassingsvrijdag Crazy Cupcake"

 • Kay
  10 januari 2014 - 09:02

  Ik denk dat je bij de Action vast wel wat vind wat dienst kan doen als voetenbadjes. Spotgoedkoop daar.

 • Kay
  10 januari 2014 - 09:03

  Of je zet een babyzwembadje midden in de kamer met de stoelen erom heen 😉

 • Kay
  10 januari 2014 - 09:05

  Mmmm, misschien kan je beter niet voor de Glitter Glow variant gaan, gezien je vorige ervaringen met glitter….

 • esther
  10 januari 2014 - 09:07

  Hahaha Kay, moet ik morgen al die kinderen te lijf met keukenontvetter! Of ik lever ze gewoon zo thuis af 🙂

  Dat babybadje lijkt me geen goed idee, dan heb ik een waterballet. Ik vind die actionsuggestie niet slecht, ga ik morgen ff heen. Ik heb twee afwasbakken maar daar passen natuurlijk niet vijf paar maatjes 37 in…

  • Margot
   10 januari 2014 - 09:26

   Leuk. Dat wordt een tof feestje! Ik zou ergens wat afwasbakken gaan lenen….of stuur de meiden zelf op pad. Kunnen ze giebelen aan de voordeur. Of stel ik nu iets “ultra-dufs” voor? (Action staat bij mij gelijk aan afvalberg)

   • esther
    10 januari 2014 - 09:33

    IK had al wat rondgevraagd maar met al die afwasmachines heeft niemand meer een afwasbakje 🙁

 • Mariella
  10 januari 2014 - 09:22

  Idd de action voor teiltjes ofzo.
  elfje weet iig wel wat ze wil 😉

  Succes met het nachtelijk feestje….en de spa behandelingen!

 • Marianna
  10 januari 2014 - 09:33

  Ik zou ze gewoon bedwelmen met die Tipsy Tequila, lekker rustige nacht 🙂

 • Kay
  10 januari 2014 - 09:41

  @Esther, zwembadje was ook niet een heel serieus idee 😉 Al zou je er dan wel een paar guppies in kunnen doen. Dan lijkt het ook al snel op zo’n luxe spa, hahaha

 • Kay
  10 januari 2014 - 09:44

  @Marianna, goed idee, dan kan Esther gelijk de teiltjes recyclen voor als de meiden ’s nachts een kater krijgen van de Tequila :-).

 • Margot
  10 januari 2014 - 09:46

  Verstokte kampeerders vragen? (Doet niemand tegenwoordig meer aan appelhappen?) Ach, het zal vast voetkomen.

 • KarenH
  10 januari 2014 - 10:25

  Ter info: de hype is er alleen op de basisschool. Na 2 jaar van slaapfeestjes bij elkaar is het in de brugklas geloof ik niet cool meer :-). En niet tegen opzien, meiden vermaken zich altijd en zijn itt tot jongens lekker rustig. Slaapfeestjes met jongens, dat is pas een slecht idee. Als er slechts 1 vriendje komt logeren hier vliegen de kussens al alle kanten op en is het een hels kabaal op zolder:-(.

  • esther
   10 januari 2014 - 12:18

   O, goed te horen :-))))

 • Dees81
  10 januari 2014 - 10:29

  Leuk! Teiltjes bij de action inderdaad en Kneipp heeft bruistabletten voor je voeten, daar wordt het water oranje van. Ziet er ook nog heel feestelijk uit en volgens mij zitten er 5 of 6 tabletten in de verpakking. Bij kruidvat of Etos. Veel plezier (en een beetje sterkte ;-))

 • odette
  10 januari 2014 - 11:20

  Klinkt erg leuk. Mijn dochter is nu 15 en dan wordt er niet meer geslaapfeest. Vond het altijd wel leuk maar inderdaad vreselijk vermoeiend.
  Veel succes.

 • Bajoena
  10 januari 2014 - 12:11

  enne de action teiltjes geef je gewoon als partyfavours weer mee naar huis 😉 ben jij er weer vanaf!!

 • esther
  10 januari 2014 - 14:54

  Bajoena 🙂 Goed idee, heel groen & verantwoord 🙂

 • Linda van der Klooster
  10 januari 2014 - 19:18

  Wat een leuke verpakkingen! Ik krijg dan altijd de neiging een likje te nemen…

 • Tanja
  11 januari 2014 - 02:17

  @Margot voetkomen, 🙂 Bij ons bleven vaak vriendinnen slapen maar max twee per keer en minstens 1 week ertussen 😉 Met mijn dochters erbij leek het dan of je 10 kinderen had Pffffffffff. Maar het mee eten vond ik erger, al die tetters 🙁 Ze kregen dan wel geen gourmet, dan was dat eten vast beter gegaan. Wat een leuk programma heb je voor ze en die spa is een idee zeg! Ik denk dat ik manlief een avond het huis uit jaag en dit met mijn volwassen dochters ga doen;-) Eerst elkaar opmaken en haren doen en daarna weer grondig reinigen. Met een lekker hapje en drankje erbij lijkt me dit erg leuk, zo’n meidenavond.

 • esther
  11 januari 2014 - 11:47

  Dank voor alle leuke reacties! “Al die tetters” nou, inderdaad! Daarom dus max 4 meiden. Vanavond is de night, als ik nog puf heb zal ik morgen bloggen maar mogelijk ben ik dan inmiddels overleden.

  Ach ja.. het zal wel ‘voetkomen’ 🙂

  Linda heb je gemaild, jij wint het masker!

 • Linda van der Klooster
  13 januari 2014 - 13:00

  Yes!!!
  Leukleukleuk!

Leave a Reply