Wie verdient er een knuffel?

Jaaaaa, het is weer zover!

Een prachtige nieuwe dag is begonnen (de regen en de wolken negeren we gewoon) en het is bijna weekend. Yeah! Zit je nu - net als ik - achter je bureau, zeg dan even hardop tegen jezelf: "Ik heb er zin an!" En, als je het écht goed wil doen: gelóóf het!

Goed, genoeg gekletst, het is vrijdag en vandaag is het weer een héél speciale vrijdag namelijk: verrassings-knuffel-vrijdag! Huh? Waddisdanou? Simpel, een combinatie van knuffeldag en verrassingsvrijdag. Hebben jullie mijn blog van gisteren al gelezen? Over het goede werk van IKEA, Unicef én Save the childeren? Ja? Dan heb je ook kunnen lezen dat de pluchen knuffelactie weer van start is gegaan. En dus: geef ik vandaag een knuffel weg! (Eentje van IKEA welteverstaan.)

knuffelactie

Knuffelactie

Inderdaad, vandaag heb ik mijn eigen bescheiden knuffelactie. Wil jij míjn IKEA knuffel ontvangen? Like/Tweet dan deze blog en vertel wie er volgens jou vandaag een knuffel verdient. Ik lees graag mee en verloot de knuffel onder de lezers. Lekker zacht, lekker veilig!

En voor het overige: een héél fijn weekend! Knuffel-ze!

Foto is van worldpics.nl

11 Responses to "Wie verdient er een knuffel?"

 • Kay
  1 november 2013 - 11:12

  Jij! Want dankzij je blog over 50 tinten, de parodie, hebben mijn man en ik een geweldige avond uit gehad. We zijn afgelopen woensdag naar de Stadsschouwburg in Utrecht geweest. Opvallend genoeg was daar de gemiddelde leeftijd rond de 30 schat ik zo. Komt wel overeen met het aantal mannen die ik die avond heb gezien. Ook ongeveer 30 😉

 • esther
  1 november 2013 - 11:15

  Heeeee wat leuk om te horen!!! Goed zo, good for you! Vanavond ga ik naar Smart en Sexy, ben uitgenodigd om recensie te schrijven (kennelijk vinden ze me leuk, hahaha) dus wie weet inspireer ik weer iemand 🙂

 • Granny
  1 november 2013 - 12:00

  Oh moeilijk…
  Ik heb zoveel knuffels in de aanbieding en zoveel mensen die ik wil knuffelen…
  Dus….
  Ik kan niet kiezen:-)))
  Jij krijgt altijd een knuffel..

 • Pinkelot80
  1 november 2013 - 12:27

  Mijn moeder verdient een knuffel. Deze lieve vrouw staat altijd voor iedereen klaar.
  Nu zij zelf thuis zit met een burn out is een knuffel wel het minste dat ze verdient!

 • Scooter
  1 november 2013 - 12:47

  Ook ik ken veel mensen die ik wel wil knuffelen, maar er springt er toch ééntje bovenuit.

  Een oud-leerling van mij (nu 8 jaar) die in maart van dit jaar zijn moeder verloor.Hierdoor kwam zijn vader geestelijk in de knoei, zijn halfzussen gingen (mede hierdoor) bij hun vader wonen en het jongetje werd uit huis geplaatst. Hij woont nu in een gezinsvervangend tehuis ver bij de rest van zijn familie vandaan …

  Pfff, nu ik bovenstaande nog even nalees, besef ik nog meer hoeveel dat kleine jochie te verstouwen heeft gehad en nog steeds te verstouwen heeft.

 • marianne
  1 november 2013 - 14:43

  Mijn buurvrouw omdat ze altijd zo lief is voor iedereen 🙂

 • Muis
  1 november 2013 - 15:36

  een knuffel voor een vriendin omdat ze op een fantastische insprirerende manier haar 3 kinderen opvoed, een man heeft die bijna nooit thuis is ivm met werk en daarnaast een eigen bedrijf heeft die komend jaar opgeheven wordt ivm de crisis :-((.
  Haar steek ik graag een hart onder de riem met een knuffel.

 • Cris
  1 november 2013 - 22:49

  Tja, jij omdat je een schat bent.

  Thea omdat ze het verdient.

  Sol omdat haar lieve vlekkie er niet meer is.

  En tenslotte ik, omdat ik niet mag hardlopen….

 • Tanja
  2 november 2013 - 03:42

  Pfffff, ik las de reacties en schrok van die van Scooter:-( Dat arme jochie, ineens zijn hele familie kwijt. Met al zijn verdriet bij vreemden, die het vast heel goed bedoelen maar nooit zijn vader, moeder en zusjes kunnen vervangen. Ik hoop dat er nog oma’s en opa’s, tantes en ooms , nichtjes en neefjes zijn die hem vaak opzoeken en een fijne dag bezorgen! Ik wil dat jongetje warme knuffels geven maar ook pluche. En ik hoop en bid dat hij er niet te veel schade van ondervind en gelukkig word!

 • esther
  2 november 2013 - 10:32

  Cris, jij krijgt sws binnenkort een knuffel 🙂 En scooter, och man, wat een verhaal ;-(

  Alle anderen, dank voor het delen en vergeet niet je dierbaren te knuffelen. Ik ga zo naar vriendin F. in A’dam, die heb ok ook al veel te lang niet geknuffeld 🙂

 • Knuffels
  1 maart 2017 - 21:16

  Bedankt voor de inspiratie! Dikke knuffel van Micha!

Leave a Reply