Bijna veertig!

403

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nog zeven dagen mamma", zei Lizzy vanochtend. Het klonk behoorlijk dreigend.

Maar stiekem maakt het me allemaal niet uit. Dertig, veertig, vijftig van mij apart. Ik voel me heerlijk en ik heb zin in mijn feestje! Gisteren hebben we alle boodschappen al gedaan, de catering is geregeld en we hebben een grote partytent gehuurd voor het geval de hemel huilt op de grote dag!

"Zit eens niet zo in mijn gezicht te wriemelen", zei ik onlangs tegen Annabel, waarop ze zuchtte en zei: "Lig eens stil, ik tel je rimpels."

Zondag vandaag. Een dag van rust en bezinning. Ik ga me maar even concentreren op mijn laatste week als dertiger. En verheugen op mijn feestje volgende week. En weet je wat? Ik telde net de gasten op de gastenlijst en raad eens?

Veertig vrienden! Op de kop af! Ongelooflijk hè?

5 Responses to "Bijna veertig!"

 • esther
  25 augustus 2013 - 10:42

  En de winnaar van And the Winner is, is geworden: Bettie met haar rolladeverhaal! Bettie, je mailadres werkt niet, kan jij mij ff mailen via de contactpagina?

  En Hood….. jij wint een troostprijs! Ik herinner me ook nog een verhaal van een jochie van vier dat als prijs … een gereedschapskist voor volwassenen won en daar vervolgens niet mee mocht spelen 🙂 Was jij dat niet ook?

  Sonja, wat een raar verhaal! Ik zou er nogmaals over mailen!

 • Cris Páez
  25 augustus 2013 - 14:36

  Oooo jij denkt dat het je niets doet….. Wacht maar…… Nu mag je nog dromen hebben na je 40e is het allemaal over…. Whhhaaaaaaahahahahaha

  • esther
   25 augustus 2013 - 14:46

   Gosh you scared me!

 • Tanja.h
  25 augustus 2013 - 14:41

  Je hebt de goede instelling! 40 is maar een getal, hoe je je voelt is belangrijk 😉 Fijne kinderen heb je toch ,echte schatjes! De een helpt wel herinneren, alsof jij dat zou vergeten. De ander telt rimpels, alsof jij het aantal niet weet 😉 Geniet van je feest!!!

 • moi
  25 augustus 2013 - 23:34

  Laat je niet opnaaien door cris, 40 is n topleeftijd! Ik onderweg naar 50, maar heb meer lol sinds m’n 40e dan ooit tevoren, voor zover mogelijk 🙂

Leave a Reply