Vanaf nu was kantoor mijn België!

IMG_7649.JPGDe verbouwing begon rustig. Met een kopje koffie en een gevulde koek.

Dat vond ik nog wel aardig, zo’n Coca Colalight-break met de mannen in de keuken. Vol goede moed kroop ik ‘gewoon’ achter de PC. Ik kon dit! Maar precies op het moment dat mijn eerste woordje op het scherm verscheen, begónnen die mannen toch een herrie te maken, niet normaal. Ik was al opgestaan met hoofdpijn (zenuwen?), maar op een gegeven moment was ik in staat om paracetamol in mijn óren te stoppen!

Biertje?!

Van de keuken was al snel niets meer over. En hoewel Paul gisteravond nog had gegrapt dat we eigenlijk helemaal geen keuken nódig hadden - “eigenlijk is dit veel praktischer, een koelkast in de woonkamer, hoef ik minder ver te lopen voor een biertje!” - begon ik al vrij snel te merken hoe onhandig zo’n geïmproviseerde HAT-eenheid eigenlijk is.

keuken1Ground Zero

Om te beginnen hadden we geen water op Ground Zero. Want alle leidingen waren afgetapt. De WC was inmiddels ook in de container verdwenen dus we moesten boven. Daar komen ging via de kelder of de tuin. Zelfs koffie zetten werd een uitdaging en toen ik het ook nog eens voor elkaar kreeg om in mijn vinger te snijden met een plastic mesje was ik er eigenlijk al wel klaar mee.

België

Toen mijn collega appte dat het druk was op kantoor, zat ík al in de auto. Thuiswerken is leuk, maar niet in tijden van oorlog. Vanaf nu was kantoor mijn België.

Tijd voor Plan B.

3 Responses to "Vanaf nu was kantoor mijn België!"

 • Granny
  13 januari 2015 - 13:24

  Gaat het weer een beetje??

 • Mariella
  14 januari 2015 - 14:07

  Dus elke dag “op vakantie” naar België…?
  Hopelijk was het vandaag een beetje beter te doen!

 • Tanja
  15 januari 2015 - 03:15

  Hahaha, sorry. Maar ik zag de paracetamols in je oren. Tabletten of zetpillen ? Vluchten kon je nog, heel verstandig! Maar waarom België?

Leave a Reply