Van kaasje tot knutsel met Babybel – advertorial –

I love Babybel!

I love Babybel!

Je kent ze wel. Babybel. Die lekkere kleine kaasjes, waar je zo leuk mee kunt knutselen. Met het kaasje zelf. Maar ook met de rode was eromheen.

Babybel. Ja die. Die hebben nu een supergave actie. Helemaal Goede Doelen 3.0.

Cliniclowns

Voor elke creatieve knutsel – gemaakt met (de rode was van) Mini Babybel - doneert Babybel maar liefst één euro aan Cliniclowns. Het enige dat je hoeft te doen: je foto uploaden op hun Facebookpagina. Super toch?!

babybel7“De wereld is een speeltuin,” zeggen ze bij Babybel. “Voor kinderen én volwassenen!”

Wat? Je bent niet zo creatief?

Ach. Natuurlijk wel. Je bent het alleen een beetje vergeten. Maar dat geeft niet. Wij helpen je graag op weg met een paar foto’s.
Want echt, zo’n dobbelsteen van was is zo gemaakt. Of een lieveheersbeestje. Wedden dat je kinderen het super vinden? En dat kneden is nog rustgevend ook. Bijna therapeutisch zou ik zeggen.

babybel10“Ze zijn leuk omdat ze zo klein zijn. Misschien zijn ze ook wel zo lekker omdat ze klein zijn!”

(Annabel)

 

 Annabel en Babybel?

babybel12De meiden zijn er in elk geval druk mee. “Coole zonnebril,” roept Liz. “Misschien wat voor je barbies, Bel?” Oma komt ook helpen. Die is knutseldeskundige want die was vroeger kleuterjuf. Zij ontwerpt gewoon een compleet Babybel-gezinsspel! Wie wint, krijgt kaas. Zo is het nog gezond ook. Annabel maakt de ‘pionnen’. Wie speelt er met het muisje? En wie met de eend?

Als ik een rode neus op zet – we doen dit tenslotte voor Cliniclowns – lachen ze me allemaal uit. Nou, lekker dan.

babybel3Cliniclowns

Afijn. Plezier in het leven, dat is waar het om gaat. Maar wat nou als het plezier in je leven (tijdelijk) zoek is? Dan heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld van de Cliniclowns! Super toch, dat we ze op deze manier kunnen steunen?

babybel9En? Heb je een beetje inspiratie gekregen?

Mooi. Als jij dan nu even aan de slag gaat (vergeet niet de foto hier te uploaden) dan happen wij ondertussen nog even lekker zo’n kaasje weg. 98% melk, rijk aan vitamine B12 en 100% kaas.

Jammie!

“Zijn er nog over? Mag ik er eentje mee in mijn broodtrommel? Past precies!”

babybel11DE ACTIE

Enthousiast? Doe gauw mee! Maak een leuk figuurtje van de rode was van Babybel, upload je foto en 1 euro gaat naar CliniClowns. Kijk voor inspiratie naar de foto’s die ik van onze knutsels maakte!

Foto’s uploaden kan hier (klik) tot 28 augustus 2015.

babybel16babybel17

babybel13babybel15

5 Responses to "Van kaasje tot knutsel met Babybel – advertorial –"

 • Granny
  9 juni 2015 - 09:59

  Helemaal te gekke actie…
  Echt helemaal samen…
  MET en VOOR…

 • Inge
  9 juni 2015 - 10:41

  Leuk, zag em bij Margje ook voorbij komen.

 • Eline
  9 juni 2015 - 11:00

  Jeetje, wat leuk! Ik ga ook aan de knutsel! (Je krijgt er wel altijd vettige handen van, vind ik maar, ’t is voor ’t goede doel he?)

 • Tanja
  11 juni 2015 - 05:52

  Of ik enige creatief talent heb betwijfel ik, maar toevallig ben ik dol op die kaasjes 🙂 Dus sla ik ook aan het knutselen. Granny zegt het heel erg mooi, Helemaal mee eens!

 • Tpol
  27 juni 2015 - 14:42

  Gisteren foto geüpload! Leuke actie.

Leave a Reply