Uniek, chique, Giftique

Kijk, dát is nog eens origineel!

Een persoonlijk (gift) boekje-op-maat, waaruit de ontvanger zijn of haar eigen cadeau kan kiezen. Giftique maakt het mogelijk in slechts drie stappen. Twijfelen 'of je niet misschien niet tóch beter geld kan geven' hoeft niet meer.

Stap 1. Je geeft je voorkeuren op. Budget, gelegenheid, iets over de gelukkige ontvanger.
Stap 2. Giftique selecteert twaalf bijzondere cadeaus.
Stap 3. Er wordt een gepersonaliseerd boekje verstuurd, waaruit de ontvanger zelf een cadeau kan kiezen.

giftique1Opkomend & creatief

Giftique, dat klinkt … chique.

Yep. Cadeautjes uitzoeken doe je - nu nog - vanaf vijftig euro. Maar dan heb je ook wel wat. Bijzondere en verrassende producten van de beste opkomende ontwerpers en creatieve ondernemers. De producten zijn niet verkrijgbaar in of bij de grote retailketens.

Giftsharing

Leuk & origineel dus, deze manier van giftsharing. Maar ook: traditioneel én hip tegelijk. Want: toch een écht cadeau maar zonder kans op missers. Ideaal voor een bijzonder feest of een jubileum. Vooral omdat het grappige, persoonlijke cadeauboekje ook nog leuk is om te bewaren!

Meer weten?

Kijk op de site van Giftique. De huidige prijscategorieën zijn €50, €75 en €100 en zullen op korte termijn worden uitgebreid.

2 Responses to "Uniek, chique, Giftique"

  • Moi
    4 maart 2015 - 08:16

    Da’s leuk voor een jubileum of zo, maar voor normale verjaardagen vind ik het veel te duur.

  • Esther Vuijsters
    4 maart 2015 - 08:53

    Was ook mijn gedachte Moi, ik vind het wel echt superleuk voor een bijzondere gebeurtenis, of als je met meerdere mensen een cadeau koopt. Maar wat minder geschikt voor ‘de gewone’ verjaar 🙂

Leave a Reply