U hoeft niet meer te bellen of te mailen

beker1

Lieve vrienden,

Wanneer u mij op Facebook volgt, dan weet u dat mijn man - inderdaad, die ene, die tot een voor kort gewoon elke avond op de bank lag - afgelopen weekend meervoudig clubkampioen tánnis geworden.

Zowel in de categorie Heren Enkel als het feestelijke Heren Dubbel sleepte hij een dusdanig grote beker in de wacht dat ik vrees dat we nu moeten gaan uitbouwen.

Gelukkig zijn het wisselbekers dus ik hoef maar een jaar tegen die foeilelijke schitterende stukken blik trofeeën aan te kijken.

Sympathiek

Ik dank u allen hartelijk voor de sympathieke mailtjes, appjes en telefoontjes die ik heb mogen ontvangen. (Inderdaad, wij waren ook verrast. En als die bekers nou niet zo enorm waren geweest, was het zelfs aangenaam geweest.)

Niet meer mailen!

Evengoed maak ik nu even van de gelegenheid gebruik om u te vragen te stoppen met aanbieden van uzelf als coach, trainer, ballenjongen of andersoortig begeleider - en Arnold, 'bierbesteller' lijkt mij geen officiële functie in de tennisscene en daarbij, je addendum 'asbakkenleger kan ook' maakt niet bepaald een professionele indruk  - want voorlopig gaat er niet meer getennist worden.

Spierpijn

Ik heb vanochtend namelijk van De Held vernomen dat hij - nu volgen enkele quotes - "stijf staat van de spierpijn" en "nauwelijks nog kan lopen".

Banktournooi?

Ergo, Paul gaat voorlopig weer even terug op de bank. Of hij zichzelf volgend jaar voldoende herstelt acht om van dé bank af te komen voor het toernooi van - u weet wel - die andere dé bank, is nog onbekend. Mijn man wilde hierover geen mededelingen doen en gaf aan nu even druk te zijn met het oppoetsen van zijn bekers.

NB Heb je al meegedaan aan de superleuke Fruittella-actie op mijn blog? Stuur me een mail en win één van de pakketten vol lekkers en gadgets.

Tagged , , ,

2 Responses to "U hoeft niet meer te bellen of te mailen"

  • Chantal
    7 juli 2015 - 08:20

    LOL

  • Granny
    7 juli 2015 - 14:39

    Help ….de beker gaat er met Annabel van door!!

Leave a Reply