This is TV man!

Wat er door me heenging, vroeg een vriendin, toen ik mezelf zo op televisie zag.

Nou, om je de waarheid te zeggen, eigenlijk niet zo heel veel. Ik was vooral druk aan het luisteren of ik geen rare dingen zei. Want dat doe ik nog wel eens. Ratelen. Zinnen produceren die halverwege doodlopen. Een oneliner uitrekken tot een blurred line. Waarschijnlijk ben ik daarom blogger en geen presentatrice.

Iets warm!

Verder vond ik het vooral te warm om mezelf ergens druk om te maken. De aanblik van het waterpark deed me watertanden en ik zat al bijna weer in de auto. Hiep Hoi Hellendoorn! Opeens was het beeld van mezelf in bikini een stuk minder eng (scheelde ook dat er dan nu geen camera’s bij zouden zijn!). Al met al vond ik het een leuk plaatje, wij in dat park.

This is TVIMG_8220

De kinderen vonden de opnames bij de glijbanen heel 'cool'. Vooral omdat ze die (deels) zelf gefilmd hadden met een GoPro op hun hoofd. Verder vonden ze de uitzending vooral kort. “We zijn de hele dag gefilmd en dan blijft dít over!?” Tja, this is TV men! Maar troost je, volgende week zondag is er nog een uitzending, wederom primetime half één!

"Hoorde je wat ik zei? 'Pas op voor je harses'! Dat ze nou nét dat stukje uitzenden! Zegt zeker iets over mij!" (Paul)

“Zondag half één, dan kijkt er toch geen hond”, had ik van te voren vertwijfeld uitgeroepen.

Goed, over een hond heb ik niets gehoord, maar een heleboel ménsen keken kennelijk wel. Ik kreeg de ene app na de andere. Zelfs WordPress stuurde me een bericht: “YOUR STATS ARE BOOMING! LOOKS LIKE ESTHERVUIJSTERS.NL IS GETTING LOTS OF TRAFFIC!!” (Ik weet ook niet waarom WordPress het nodig vond zo te schreeuwen, zo hard stond de TV nou ook weer niet!)

Rosétje

Grappig, die impact. En welkom, nieuwe bezoekers. Volgende week komt er ook nog een stukje in de Flair en als jullie dan nóg niet en masse naar Avonturenpark Hellendoorn (en naar mijn blog) gaan, dan weet ik het ook niet meer. Laten we er met z'n allen een feestje van maken. Hiep Hoi Hellendoorn! Iemand een rosétje?

bandklein

Klik hier voor Hellendoorn met de billen bloot (blog)

Klik hier voor terug naar Hellendoorn (blog)

Klik hier om op de hoogte te blijven van mijn blog via Facebook.

Klik hier voor de uitzending

11 Responses to "This is TV man!"

 • Granny
  20 juli 2014 - 16:30

  “Kijkt geen hond” schrijf je. Maar in het programma er voor waren er genoeg honden..

  Dus wie weet hoeveel honden ook naar ” Hiep Hoi Hellendoorn” hebben gekeken.

  Ik vond het ook kort maar wel een leuk filmpje…

  XX

 • Kaatje
  20 juli 2014 - 19:07

  Jammergenoeg gemist en ook niet terug te kijken op uitzendinggemist (van sbs) 🙁

 • Eline
  20 juli 2014 - 20:14

  Gezien! Hij was leuk! Inderdaad heul warm!

 • esther
  20 juli 2014 - 20:34

  Via de eerste link (of anders klik hier http://www.sbs6.nl/programmas/hiep-hoi-hellendoorn/ ) kan je filmpje inderdaad bekijken!

  Er waren daarvoor inderdaad honden, hahahaha!

  Es

 • Gabrielle
  20 juli 2014 - 20:38

  Oh, ik kon het goed zien via de link van Esther hierboven.
  Leuk filmpje hoor! En heel uitnodigend!

 • Tanja
  20 juli 2014 - 23:25

  Ik herkende wel een paar dingen waar ik in je blog over gelezen had, heel leuk! Volgens mij kun je je daar goed vermaken 🙂 Ook vond ik het leuk te zien, hoe jij die aantekeningen maakte en een blog tot stand komt. Slim Idee van Hellendoorn om bloggers het park te laten beleven zodat ze daarover te schrijven. En er meteen leuke filmpjes van te maken 😉

 • Kaatje
  21 juli 2014 - 11:40

  Gelukt via je link Esther!
  Helemaal leuk 🙂

 • esther
  21 juli 2014 - 12:02

  Tanja, nou.. meer slim idee van Sanoma/ Blogtoday, zij bedenken de deals voor de adverteerders 🙂 In samenwerking met de adverteerder, dat wel natuurlijk 😉

 • Danielle
  22 juli 2014 - 09:42

  het was een leuke uitzending. bijzonder om jullie es te zien bewegen 🙂 🙂 maar jullie zijn precies zoals ik gedacht had 🙂

  • esther
   22 juli 2014 - 09:48

   Ja? Grappig! Het viel mij mee, ik vond mezelf niet eens stom en ik leek helemaal niet vier kilo zwaarder 🙂

 • Linda van der Klooster
  22 juli 2014 - 22:40

  Net even gekeken. Heel leuk om jullie eens “in het echt” te zien en te horen. En het werkt: want ik wil nu ook naar Hellendoorn en dan 28x in de achtbaan.

Leave a Reply