Tropische blogger

Eindelijk, het wordt zomer! Dit weekend was nog maar het begin en na vandaag gaan we echt ‘los’, aldus mijn favoriete weerman. Mooi zo, want ik ben er al weken klaar voor.

Eindelijk weer op gewicht, een paar rokjes laten innemen, onder de zonnebank geweest, kortom: summerproof! Ben niet te vaak geweest hoor, onder die zonnebank, gewoon een keer of vijf, om even off white te geraken. Met zonnebanken moet je uitkijken, dat weet ik best. Ze vergoten de kans op huidkanker en tasten je hersencellen aan! Dit weekend las ik in een restaurant dat ze een ‘tropische blogger’ serveerden in plaats van een ‘topische burger’, dat soort dingen gebeurt als je teveel UV tot je neemt. (Of zou het in mijn geval betekenen dat ik gewoon teveel schrijf?)

Wat het ook is, het wordt lekker weer en ik ben er blij mee. En mooi weer betekent ook: eindelijk de zomerkleren uit de kast halen. Tot nu toe lagen nog steeds de shirtjes met lange mouwen vooraan en durfde ik de jurkjes niet aan te raken. Gisteravond dus nog even gauw samen met de meiden gaan ‘shoppen’ op zolder. Wat denk je?! Alles te klein! (Behalve voor mamma, daarvoor was alles te groot.) Afijn, de zakken dus maar weer dichtgeplakt en gelabeld: ‘beurs’, ‘goede doel’ en ‘bewaren’.

Waren wij even snel klaar! En ja, nu zit er niets anders op dan shoppen. Sale, here we come. Wat een rotbegin van de zomer! En als u mij dan nu even wilt excuseren, deze tropische blogger/burger gaat even 'afbakken' in de tuin.

4 Responses to "Tropische blogger"

 • Miran
  17 juni 2013 - 09:24

  Heerlijk! En helemaal dat je nix aan kan! Jammer voor je portemonnee maar goed, wordt die ook wat dunner! Maakt het uit! hahaha

  Fijne dag.

  xx

  • esther
   17 juni 2013 - 09:25

   Hahaha, ja, die wordt inderdaad dunner, gelukkig hebben we SALE.

 • Susan
  17 juni 2013 - 09:32

  Zit dat lekker, zo’n summerpoof??

  • esther
   17 juni 2013 - 09:33

   hahaha, dank, aangepast.

Leave a Reply