Top Tien voor LenteLovers – 10 vrolijke trends

 

De Voorjaarstrendbeurs 2015 is weer achter de rug!

Speciaal voor LenteLovers maakten ze bij PR Matters een Top Tien vrolijke trends. Wat dacht je bijvoorbeeld van een set schitterende kristallen Luxoria glazen? Zoveel kleur, dat zorgt direct voor een goed humeur. En wat te denken van een hippe clutch van Mighty Purse, waarin je direct je smartphone kunt opladen, hoe briljant is dat?!

lente3

"Die clutch, die wil ik! Een roze uiteraard. Die staat goed bij mijn pink-secco!"

Verwisselbare hak

En er is meer leuks te beleven. Een verwisselbare hak – de eerste schoen (Mossto) die zich aanpast aan jouw sociale leven, een nieuw soort bangle-armband (erg bohemien) en, helemaal leuk, een plantui. Een wat? Een plantui, dat is een Smart Garden waar je het hele jaar de fijnste kruiden en eetbare bloemen kunt laten groeien. Na het plaatsen van de capsules zorgt het ingebouwde systeem voor het juiste licht, water en de voeding. Het enige wat jij hoef te doen? Watch them grow.

Veilig douchen met baby

lente1Maar het allermooiste vind ik toch wel de Baby Shower Glove.

Een speciale handschoen die zorgt dat je – tijdens het douchen met baby – meer grip hebt op dat lieve glibberige lijfje. Ik vond douchen met de meiden altijd heerlijk, maar ook een beetje eng. Echt, ik zou willen dat ik toen zo’n slim ding in de kast had liggen!

Zodra de Baby Shower Glove™ nat wordt, gaat de speciale badstof van de handschoen aan je arm plakken en wordt je hele onderarm stroef. Hiermee heb je beter grip op je baby tijdens het douchen.

Afijn. Ideeën genoeg en ik ben, na het schrijven van deze blog, alweer helemaal vrolijk. Kom maar op met de lente!
plantui

Leave a Reply