Toevallige gezichtjes zijn overal

faces

Wie kijkt daar naar mij?

Sinds ik een jaar geleden een boek vol foto's van 'toevallige gezichtjes' (of: accidental faces/ found faces) cadeau gaf aan mijn schoonvader zie ik ze overal.

Toevallige gezichtjes

In de koffie, op de WC en in de tuin. Toevallig gezichtjes zijn overal. "Wie goed kijkt, ziet soms iemand terugkijken!" Toevallige gezichtjes (of, ook heel schattig 'per ongeluk gezichtje' zoals Annabel het noemt), ik wou dat ík het had bedacht!

"Look around, and sometimes you see someone looking back at you."

Ook de kinderen zijn er dol op. Geen boswandeling zonder toevallig gezichtje in een boomstronk, geen dagje uit zonder iemand die terugkijkt. Deze twee gezichtjes ontdekte ik gisteren. Leuk he? Vanaf nu zie jij ze ook overal! Laat je het me weten als je er een hebt ontdekt?

(Voor wie er meer wil zien, Linda Bailey Zimmerman verzamelt ze voor je op Pinterest! Of volg het twitteraccount @FacesPics, ook heel leuk!)

De pomp die we gebruikten om het luchtbed op te pompen.

De pomp die we gebruikten om het luchtbed op te pompen.

De rookton van mijn vader

De rookton van mijn vader

Foto is van hier en op Vrouwonline gaat het over... jullie!

4 Responses to "Toevallige gezichtjes zijn overal"

 • Granny
  9 juni 2014 - 23:31

  Je bent er weer!!:-))))

 • Mariella
  10 juni 2014 - 07:54

  geweldig he?
  Ik volg op twitter faces in things, ook zo leuk!
  (en zo ontdekte ik gister onder de douche (daar staat die stang nu eenmaal 😉 ) dat onze dweilstangding ook een gezicht heeft.)

 • esther
  10 juni 2014 - 07:54

  Code roze is opgeheven!

 • Brie S
  10 juni 2014 - 09:14

  Vooral kinderen zien de gezichtjes snel he! ‘ Boze’ of ‘blije’ auto’s ed…. Grappig want als zij het zien dan kan ik het ook niet meer anders zien dan een gezichtje 🙂

Leave a Reply