Time in a bottle

Philosophy: time can be on your side. When you focus on what really matters, time becomes your lifelong friend.

Ja ja, tijd kan je vriend zijn.

En die vriend, die zit vandaag een flesje. Time in a bottle: een heel bijzonder flesje van Philosophy. Het bevat een serum dat ‘dna-renewal complex combineert met een high potency vitamine C8 activator’. Ik heb werkelijk geen idee wat dat betekent, maar het doel is (volgens de website): “Om alle zichtbare en nog onzichtbare tekenen van huidveroudering en huidschade te herstellen.” Ah. Zeg dát dan!

(Bijna) Literaire omschrijving

timeinabottle11

Het ziet er prachtig uit, zowel het flesje als de verpakking. En ik moet zeggen, de bijna literaire omschrijving van de werkzame bestanddelen liet mij niet onberoerd. (De hele 'philosophy' lijn is leuk, ze verkopen ook 'Hope in a Jar'.) Of het ook werkt? Geen idee, ik mag Time in a bottle weggeven, maar ik heb het zelf niet geprobeerd. Evengoed, als ik de reviews zo lees, is het serum bijzonder geschikt voor (de behandeling van) de kreukelzone! Ik zeg: het proberen waard.

Meedoen & winnen

Wil je meedoen en het Time in a bottle-serum (ter waarde van € 64,80, kinkes!) winnen? Stuur me dan een mailtje via onderstaand contactformulier, met jouw anti-verouderingstips en wie weet komt het flesje jouw kant op.

En de winnaar... vind je hier....

 

 

6 Responses to "Time in a bottle"

 • Pantervrouw
  21 februari 2014 - 09:50

  Haha time in a bottle, krijg eerst de associatie dat je even een tijdreis mag maken. Ja ziet er mooi uit, en dan zo’n beetje woordenboekachtig stukje erop.. leuke verpakking!

  Maar ik ben niet zo van de crèmepjes (schrijf je dat zo?) en als ik er dan ook nog de kreukelzone mee moet gaan behandelen…. ach laat maar.

  Nou ik heb eigenlijk niet echt zo’n forse kreukelzone, ook al word ik volgende week 45. Een van de weinige voordelen van een volle vrouw zijn, dan krijg je niet snel rimpels hihi. Maar als ze toch komen, vind ik het goed, staat vast leuk bij mijn heel langzaam iets grijs wordende haar. Hoort erbij toch?

 • Nicky
  21 februari 2014 - 10:08

  Hoi Esther,
  Ondanks dat ik je uiteraard nog steeds graag lees heb ik wel steeds meer het gevoel dat ik een advertentie blog lees.
  Wat ik bij mezelf merk is dat ik me minder vaak verheug op het lezen van jouw blog. Wel jammer eigenlijk want ik ben al fan van je sinds je eerste column in de Viva. Al begrijp ik uiteraard ook dat je op een gegeven moment een wat meer commerciele weg kiest vind ik het toch erg jammer.
  Groetjes Nicky

 • esther
  21 februari 2014 - 10:26

  Hoi Nicky,

  Jammer dat het zo ervaart. Ik verwijs toch nog weer even naar mijn eerdere blogs ‘giftblogger’ en ‘de perverse prikkel van de blogger’. (Ik kan hier geen linkjes plaatsen) Wat ik plaats zijn absoluut geen advertentieblogs want als dat zo is, dan zet ik het er boven. Mijn keuze om meer over cadeautjes te gaan bloggen komt voort uit het gegeven dat ik dat gewoon erg leuk vind om te doen. Ik schrijf over dingen waarover ik enthousiast bent. Het is een vrije keus en ik krijg daar niet voor betaald. Ik heb er ook geen belang bij, behalve dan dat ik ideeen aan de hand doe. Ik kan me voorstellen dat dat voor sommige van jullie ‘anders’ en misschien minder leuk is maar misschien is het ook gewoon wennen. Tussendoor schrijf ik ook nog ‘gewone’ blogs, de ene keer wat meer dan de andere keer. Het blogje van gisteren bijvoorbeeld over Lizzy’s mooiste cadeautje. Ik zoek nog wel naar de balans dus reacties als de jouwe zijn altijd welkom 🙂

  Zelf vind ik het wel jammer dat veel mensen mijn enthousiasme als ‘ideeën’ en ‘cadeau spotter’ aanzien voor commercieel bloggen. Maar he, dat zal te maken hebben met mijn keuze 🙂

  Anyway, als ik straks terugben uit Centerparcs dan kan je weer ene leuke persoonlijke blog verwachten 🙂

 • Jolanda
  21 februari 2014 - 16:46

  He, ik dacht eerder al een reactie getypt te hebben, maar niet dus!

  Jong blijf ik door lekker te blijven spelen. ‘Don’t grow up, it’s a trap’ is een gevleugelde uitdrukking hier in huis.

  Desalnietemin doe ik graag mee met de wedstrijd, filosofisch literair rimpels bestrijden, niet gek!

  Overigens ervaar ik je blog niet als commercieel, maar vind ik je persoonlijke verhalen toch nog steeds het allerleukste. Je gaf/geeft altijd zo’n leuke kijk in het dagelijks leven. Een glimlach, of net een andere blik op iets. Dat is met cadeautjesblogs toch anders. Van mij mag de balans iets meer naar persoonlijk.

  Maar al met al heb je een mooie mix, met ook je gastbloggers die je geweldig aanvullen, hen lees ik ook erg graag!

 • Jop
  21 februari 2014 - 19:56

  Ja het idee van nicky heb ik ook iets, eerer x gereageerd over advertorial. Bedankt nog voor de uitleg.
  Het is nog een beetje een balans zoeken idd en misschien boor je wel een nieuw publiek aan die dit wel leuk vinden.
  Ik vind het ook ietwat commercieel wel want waarom biedt philosophy jou dit aan? Juist om naamsbekendheid denk ik. Ik weet niet dat geeft me toch wel gevoel van reclame maar dat geeft niet, is jouw keus toch. Op dit moment vind ik de blogs op vrouwonline weer leuker.. 🙂 van jou.
  In ieder geval bewondering voor je proberen en nieuwe dingen zoeken en de hoeveelheid en alles.

 • Pantervrouw
  21 februari 2014 - 20:41

  Van mij mag je over alles schrijven, want zelfs bij een blog als deze doe je het dan wel weer des Esthers en daar moet ik dan wel weer om lachen. Raakt het me zoals sommige andere blogs? Nee, maar dat hoeft ook niet iedere dag van mij. Een (glim-)lach is soms ook heel welkom. Of een combi. Dus wissel maar lekker af 🙂

Leave a Reply