Tijd voor een passende straf

Herinneren jullie je de blog over Nationale Kärcherdag nog?

Over Paul die zo nodig een onkruidverbrander moest kopen en daarmee de hele buurt in nevelen (en stank!) hulde? Ja? Mooi. Want daar wil ik even op terugkomen. Dat apparaat staat namelijk totaal genegeerd in de schuur. De steel vormt, samen met een eerder aangeschafte mountainbike, de basis voor menig spinnenbehuizing.

Boetedoen! 

En alsof dat niet erg genoeg is, heeft hij ook nog eens een boete gekregen! Ja, en een flinke ook! Voor te hard rijden nota bene, op de dag hij ‘even snel’ dat apparaat ging halen. Dat is toch niet te geloven?! En dan kan hij wel roepen dat de mislukte flambeermachine ‘in de aanbieding’ was daar trap ik natuurlijk niet in.

In de aanbieding. Hmpf. Ik zal hém eens in de aanbieding doen. Met z'n rare hobbies. Vorige week met Koningsdag zette de drol nog een foto op Facebook, van zijn gezinnetje op het kleedje, met als onderschrift ‘gratis af te halen, vrouw en kinderen’.  Haha, lachen joh! Nou, ik zeg je: voor de boete die hij kreeg moet hij de komende drie jáár op een kleedje zitten!

Passende straf

Afijn. Het mag duidelijk zijn. Het is tijd voor een passende straf voor Paul. Zijn ballen onder de Kärcher gaat misschien wat ver, maar het wel nodig om nu een punt te maken. Ik ben tenslotte geen mietje. Alle onkruidjes uit de tuin wegsnijden, een avondje totale bediening of een krantenwijk om zijn boete te betalen. Zoiets.

Onvolwassen

Hij komt er in elk geval niet straffeloos vanaf, dat is zeker. Onvolwassen gedrag, nondeju! En mij dan ook nog een beetje te koop aanbieden op Facebook. Echt, hoor. Er zijn mensen voor minder ontvriend.

Tagged , , ,

7 Responses to "Tijd voor een passende straf"

 • Pantervrouw
  1 mei 2014 - 12:16

  haha nou ik ben benieuwd wat het gaat worden!! Maar dat kan zeker niet ongestraft blijven!!

 • Gabrielle
  1 mei 2014 - 22:29

  😉 Spannend!

 • Saskia
  2 mei 2014 - 06:11

  Ik ben toevallig op zoek naar een onkruidverbrander 🙂

  • esther
   2 mei 2014 - 09:18

   Wat wil je er mee doen? Taartjes flamberen? 🙂

 • Tanja
  2 mei 2014 - 22:45

  Leuk zelfverdedigingswapen lijkt me;-) Roep je tegen een inbreker: Pasop! ik heb een onkruidverbrander! 🙂

 • Tanja
  4 mei 2014 - 01:05

  En, heb je al een straf bedacht? Ik ben niet nieuwsgierig he? 😉
  Misschien samen shoppen in IKEA, dat schijnen veel mannen niet leuk te vinden en vrouwen wel 😛

  • esther
   4 mei 2014 - 09:43

   Hahahaha, een uurtje verplicht met mij en voor mij winkelen is misschien wel een goede. Gisteren heeft hij met mij en de meiden door de stad moeten lopen, misschien hou ik het hier maar bij 😉

Leave a Reply