Tijd is geld

img_4635Tijd is geld. Dus die twintig euro, die heb ik wel voor dit boek over. 

Maar ja. Wanneer moet ik het dan lezen? Ik blader wat door de hoofdstukken. "Dit is geen boek over timemanagement", lees ik,  "want timemanagement werkt niet". Dit is een praktisch boek, over keuzes maken.

Keuzes maken

Keuzes maken. Kies er eens voor om iets niet te doen, tips het boek. Ik overweeg om niet in de trein te stappen. Niet naar mijn eerste cursusdag Nima B te gaan, terug naar huis te fietsen en lekker in de tuin te gaan zitten. Wordt mijn werkgever vast niet blij van en waarschijnlijk ik ook niet. Want ik heb veel zin in de cursus. En ik wil een blogje schrijven in de trein. Ik weet alleen nog niet waarover.

Dat weten we nu wel

Ik blader nog een stukje verder, de manier van schrijven spreekt me wel aan. Sommige tips wat minder. Beweeg tussendoor, drink voldoende water, tja, dat weet ik natuurlijk wel.

Gewoon niet doen

'Besluit gewoon eens iets niet te doen', die tip blijft wel een beetje hangen. En dan weet ik het, dat wat ik niet moet doen. Ik zet het boek terug in het schap en loop richting de trein.

Ik koop het niet. Maar wel bedankt, Tony Crabbe, voor het onderwerp. Ik weet nu waarover ik ga bloggen.

Tagged

2 Responses to "Tijd is geld"

  • esther Vuijsters
    1 april 2016 - 09:27

    En dan kom je binnen en dat vraagt de receptiegast ‘Komt u voor de cursus Timemanagement?’ 😂😂 Kennelijk zie ik toch nogal behoeftig uit. Had ik toch dat boeken moeten kopen! 😉

  • Tanja
    1 april 2016 - 22:47

    Hahaha hoezo behoeftig? Misschien is dat boek iets voor Denise, misschien staan er nog tips voor haar in!

Leave a Reply