Superleuk tijdschriftenpakket op VerrassingsVrijdag!

Hoe blijf jij jong?

Die vraag stelde ik een tijdje geleden op VerrassingsVrijdag. Ik kreeg zoveel leuke reacties dat ik besloot er een apart blogje over te schrijven. En voilà, hier is hij!

Opvallend genieten

De ‘tip’ die het meest werd gegeven is ‘genieten’. We genieten en masse. Met en ván ons gezin. Maar ook met vrienden, vriendinnen en zelfs huisdieren. Ook spelen met (klein) kinderen, veel lachen en ‘gek doen’ werden genoemd om rimpels tegen te gaan.

“Don’t grow up, it’s a trap!”

Verstandig

Ik heb verstandige lezers! Veel water drinken, genoeg slapen, sporten (we ontkomen er niet aan), de zon vermijden en ‘smeren, smeren, smeren’. Ook ‘goed ontbijten’ werd vaak genoemd, ik kreeg zelfs hele recepten doorgemaild. (Nog bedankt voor de spinaziesmoothie-tip, ik ga hem zeker eens proberen!)

timeinabottle12Eén lezeres gaf toe dat ze jong bleef door het lezen van mijn weblog (en het meedoen aan prijsvragen) en een ander zei eerlijk dat ze ‘geen idee’ had en daarom hoopte de prijs (flacon Time in a Bottle) te winnen.

 “And the beauty of a woman, with the passing years only grows!” - Audrey Hepburn

Rimpelpleisters? Levertraancapsules?

Sommige tips waren wel heel bijzonder. Veel zoenen,  Vasaline als wondermiddel, vegetarische kroketten en (gebruikte) groene theezakjes op je ogen. Ook ‘jong dénken’ werd een paar keer genoemd (er werd ook veel 'gequote'), evenals ‘wandelen’ en ‘breien’. (Bréien? Ja, het stond er echt!)

Age is a matter of mind

If you don’t mind

It does not matter

De prijs, een flacon met daarin het serum ‘Time in a bottle’ werd gewonnen door Lutine die me het volgende bijzondere verhaal stuurde.

“Mijn moeder plakte vroeger een keer een stuk plakband op mijn voorhoofd omdat ik zo fronste. Toen ik dat voelde trekken hield ik mijn babyface snel weer in de plooi (of uit de plooi). Anyway, en dit verzin ik niet, ik ben nu 39 en een tijd geleden stond er een meneer voor de deur die iets wilde verkopen en hij vroeg of mijn vader of moeder thuis was! Lang leve de maffe plakbandjes op mijn voorhoofd!”

beautuWil jij ook een leuke beautyprijs winnen, breng dan je stem uit op de site van de Holland Beauty Awards (klik), voor de 4e keer georganiseerd  door de glossy tijdschriften van Sanoma en Ici Paris XL. Stem op jouw favoriete beautyproducten en win leuke prijzen. Stemmen kan tot 27 maart 2014

Esthers VerrassingsVrijdag

En dan tenslotte nog mijn eigen actie op VerrassingsVrijdag. Ik heb weer een superleuk tijdschriftenpakket in de aanbieding. Meedoen? Like de blog of laat een reactie achter en wie weet lig jij volgende week lekker met de nieuwste bladen op de bank! Meedoen kan tot dinsdag 25 maart 19.00 uur.

Fijn weekend!

7 Responses to "Superleuk tijdschriftenpakket op VerrassingsVrijdag!"

 • christina
  21 maart 2014 - 09:39

  Van lezen krijg ik nooit genoeg…

 • Eline
  21 maart 2014 - 14:40

  Levertraancapsules? Ieewwww! Wel leuke quotes! En leuk stukje. En leuke prijs!

 • odette
  21 maart 2014 - 16:04

  Breien (en haken) is vreselijk goed tegen stress (en dus voor je gestel) het is heerlijk om te doen. En je houd er leuke kledingstukken en accessoires aan over. Kijk 2 vliegen in 1 klap.
  En lezen altijd leuk, ik probeer het vaak te combineren. Boekje of tijdschrift op schoot en dan gelijkertijd breien.

 • Loh
  21 maart 2014 - 20:35

  Ik werk met oude mensen, waarbij ik laatst sprak met een vrouw van 99. Toen we spraken over haar leeftijd, zei ze dat ze 23 was. Dus je kunt je echt nog jong blijven voelen op je 99 e…. Nu moet ik er wel bijzeggen dat ze dementie heeft, dus om dat nu als oplossing voor het jong blijven te zien, lijkt me niet de bedoeling….

  • esther
   26 maart 2014 - 17:26

   Hi Loh, jij hebt het tijdschriftenpakket gewonnen! Je hebt mail! Groet,
   Esther

 • Inkie
  24 maart 2014 - 15:06

  Leuk, ben dol op tijdschriften….leuke tips hoor

 • Loh
  27 maart 2014 - 08:39

  Esther, ik zag net je mail. Leuk! Thanks!

Leave a Reply