Sunny side up!

Wat (een) fantastisch weer!

Ik ben er gewoon een beetje high van. Dat heb ik altijd als ineens de zon schijnt en de wereld ineens vol beloftes is. Dan verdwijnen Syrië, vluchtelingenproblemen en ontspoorde treinen naar de achtergrond en zie ik alleen nog maar de knoppen aan de bomen en de knalgele narcissen in mijn tuin.

Foodvillage met streetfood

ballen3Het kan ook komen dat ik teveel koffie op heb, dat ik vanochtend extra high ben. Na een ontzettend gezellig avondje Foodvillage met mijn man (FoodVILLAGE?! Ik wil er wonen!) sliep ik zó uit dat ik wel drie koppen koffie nodig had om een beetje wakker te worden. Ja, daar ga je dan ook wel van stuiteren. Maar wel op een lekkere manier.

Zieke tiener & kwaaie puber

Of ik ben gewoon high van de gedachte dat ik straks mijn meisjes weer zie. Die waren de afgelopen dagen bij opa en oma omdat wij gewoon moesten werken. En hoewel de vrijheid van opstaan-zonder-gekwebbel echt heel lekker is, heb ik ze wel gemist. De zieke tiener en de kwaaie puber. Het viel uiteindelijk wel mee hoor. Annabel was woensdag al weer beter en Liz ging dinsdag met een vriendin de hort op dus iedereen was weer tevreden.

Me-time?

Het voordeel van hun afwezigheid was wel dat ik de afgelopen dagen lekker door kon werken. Onze nieuwe website is on air en staan weer leuke nieuwe dingen in het Bilthovense te gebeuren. Ergens tussendoor gaat Paul weer naar Rusland en krijgt Liz haar HPV-vaccinatie. ‘Niet vergeten’, schrijf ik in mijn agenda, ‘niet vergeten tijd voor mezelf te reserveren!’.

So much to do, so little time!

Vriendenboekje

ballen4En niet vergeten om te bloggen, voeg ik daar in gedachte aan toe. Want dat schoot er de afgelopen dagen bij in. So much to do, so little time. Misschien moet ik iets minder rekening houden met andere mensen. Dat schrijft één van mijn vriendinnen in mijn Vriendenboek. O ja, mijn nieuwe Vriendenboek! Dáár ga ik binnenkort over bloggen. Want dat is echt zo leuk!

Sunny side up!

Tipje van de sluier? Een van de vragen is hoe de film van mijn leven zou moeten heten, volgens mijn vriendinnen. “Sunny side up!” schreef één van hen in het boek. Dat vond ik zo mooi. Sunny side up. Helemaal met dit weer!

Afijn. Je hoort het al, ik heb er weer zin in. Ik neem nog even een kopje koffie en ga nog even door met high zijn.

Fijn weekend.

2 Responses to "Sunny side up!"

 • Mariella
  27 februari 2016 - 13:45

  Wat een heerlijk vrolijk blog 😀
  De zonnestraaltjes vliegen me er ervan om de oren!
  (kan ook komen omdat ik heerlijk voor t raam in de zon zit te lezen 😉 )

  Dat foodvillage klinkt geweldig.

  Fijn weekend, geniet van de zon!

  en ik ben erg benieuwd naar de vriendenboek.

 • Tanja
  27 februari 2016 - 15:08

  Hahaha High door het weer of toch de koffie 😛 Maar nu weet ik het heerlijke gevoel en veel betere zin moet omschrijven als de zon schijnt! Ik verlang zo naar de lente, ik heb ook al enkele spulletjes voor in de tuin gekocht. En de kweekbakjes staan weer gevuld op de vensterbank.Dat zonnetje geeft me energie, zalig!

Leave a Reply