Stomme trut die ik ben!

Wat gaat er toch altijd mis met mij, in de wasstraat?!

Echt, het is niet te geloven, ik hoef er maar lángs te rijden en er gebeurt iets raars met mij(n auto). Neem nou gisteren. In de wasstraat zelf ging het zowaar goed (de vorige keer stond mijn wiel niet goed en zat ik halverwege klem, terwijl er overal alarmbellen afgingen) maar daarna ...

Matten!

Ik had besloten mijn matten door de mattenwasser te halen. Dat leek me nou typisch iets dat je eens in je leven gedaan moet hebben. Afijn. Op dat ding stond dat er tijd genoeg was, voor vier matten. Alleen deed ik de eerste er verkeerd om in, waardoor de ónderkant gereinigd werd. En aangezien het apparaat gewoon doorliep nadat hij  alle matten weer uitgetuft had, deed ik de eerste er gewoon nogmaals in. Wat denk je? Halverwege kapt hij er gewoon mee. Zat mijn mat klem!

Paniek in de wasstraat

Ik zweer je, ik durf onderhand mijn auto niet meer te gaan wassen. Ik heb al een keer met zo’n grote zuigslang mijn autosleutels opgezogen, ik heb een keer mijn raampje tijdens het spoelen open laten staan (en door de paniek kreeg ik hem ook niet meer dicht) en ik ben eens per ongeluk via de achterkant een wasstraat ingelopen (ik wilde iets vragen) waardoor alles op tilt sloeg. Dat laatste was ook echt heel gênant

Stomme trut

En dan nu dit weer. Uiteindelijk ben ik helemaal omgelopen om iemand te halen die de mat kon bevrijden. Ik probeerde de situatie nog te redden met een grapje (“Tja, ik had ook niet eerst mijn galajurk er doorheen moeten halen”) maar je zág die gozer denken: weer zo’n stomme trut.

En bedankt joh!

En inderdaad. Af en toe ben ik ook echt een stomme trut. Bijvoorbeeld in een wasstraat. Ik kan er niets aan doen. Het is de schuld van mijn ouders. Die hebben mij als stomme trut op de wereld gezet.

Bovendien waste mijn vader zijn auto altijd met de hand.

5 Responses to "Stomme trut die ik ben!"

 • moeke
  1 oktober 2015 - 10:44

  ik stuur manlief met mijn auto door de wasstraat ik weiger gewoon. Het gaat geheid mis.
  Ik moest eens mijn auto op een brug zetten bij de garage… na drie keer proberen ben ik uitgestapt, hier zei ik tegen die knul zoiets moet je ook niet vragen aan een blonde griet op hakken.

 • Lonneke V
  1 oktober 2015 - 10:56

  Hahaha, dat je mat klem zit. Lekker dan weer.

 • Moi
  1 oktober 2015 - 12:16

  Ach ja, je moet maar zo denken: in andere dingen ben je dan wel weer sterk….toch? Ik was de auto ook vooral met de hand trouwens, maar heb ook geen probleem met wasstraten als het zo uitkomt. Mattenwasser heb ik nog niet gebruikt, dat ken ik helemaal niet….moet ik toch es naar kijken bij mijn wasstraat..hihi….

 • Marian
  1 oktober 2015 - 12:42

  Gelukkig ben ik niet de enige! Ik heb er zo’n hekel aan. Zelfs als ik meega naar de wasstraat en manlief het werk laat doen gaat er van alles mis! Inderdaad, wielen klem…auto die niet in zn vrij blijft staan…pin automaten die niet werken, als je geen contant op zak hebt… Pffft geef mij maar gewoon een emmer en een spons

 • versiermoeder I
  1 oktober 2015 - 23:47

  Precies Esther er is niets mis met 3 emmers met lauwwarme sopjes een zachte borstel en twee zemen, twee enthousiaste kinderen en wat tijd op de zaterdag en soppen maar, heerlijk en heel leuk om te doen en weinig genants, dat komt pas tijdens het water over de auto gooien….dat gaat namelijk altijd mis en eindig je in mijn geval bijna altijd met natte schoenen..:-)

Leave a Reply