Starten als studentje, eindigen als topper

Zo, drie dagen op en neer naar Utrecht. Een zonnig begin en een zeer nat einde.

Vrijdag, cursusdag

Het laatste kwartaal NIMA B is ingegaan. Het is veel, het is lastig, maar het is ook super interessant en de trainingsdagen zijn echt heel leuk.  Ik ben op tijd thuis om Annabel naar turnen te brengen. Liz gaat mee, we maken 'samen' huiswerk in de kantine. Als we die avond samen gaan hardlopen (Liz 10 km, ik 8,5) is het nog steeds warm.

Zaterdag, dagje-uit

Met Liz naar The Bodyguard. Kaartjes zomaar gekregen. Al lang niet meer naar musical geweest, maar echt supercool om daar te zitten. Wat een show en een spektakel. Ik kan alle Whitney-liedjes nog meezingen! Liz vindt het ook super. Behalve dan wanneer ik meezing.

Na de musical gaan we nog even winkelen in de Zara en de Bijenkorf. Laat, moe en hongerig komen we weer thuis.

Zondag, hardloop-dag

Vandaag de Singelloop. Voor de derde keer op station Utrecht. Maar er rijden geen treinen naar Utrecht CS. Lekker dan weer. Via Overvecht kom ik uiteindelijk (2 bussen later) op de plaats van bestemming. NS deelt regenponcho's uit. Nou ja, ze hadden ook wel wat goed te maken.

De loop is nog geen halve minuut begonnen of het wordt noodweer. Binnen een paar minuten zijn we compleet doorweekt. We zetten een mooie tijd neer, maar ja, we wilden ook zo snel mogelijk weer thuis zijn.

Toch een lekkere dag-dag

Bij collega N. onderga ik de lekkerste warme douche ooit en drink ik het lekkerste biertje ooit. Als Paul me heeft opgehaald eet ik de lekkerste pizza ooit. Medaille in de pocket. Morgen weer gewoon naar mijn werk.

Mooi. Utrecht heb ik voorlopig wel even gezien.

Tagged ,

One Response to "Starten als studentje, eindigen als topper"

  • Granny
    2 oktober 2016 - 22:34

    Goed gedaan!!

Leave a Reply