Semi-permanente mascara en kreukelwimpers

Ik heb een zwak voor spulletjes die mijn wimpers opleuken. Altijd al gehad.

Al eerder schreef ik over het wimperpermanent – dat vind ik nog steeds een uitkomst – en over wimperexentions. De exentions heb ik uiteindelijk een half jaar gehad (zie foto header). Mooiste tijd van mijn leven. Maar ja, na zes maanden begon ik het wél in mijn portemonnee te voelen.

Mijn gewone oog, geen make-up

Mijn gewone, 'kale' oog

Wimperserum

Om het leed te verzachten mocht ik van Yvonne van Lashextend een wimpergroeiserum proberen. Had ik weinig vertrouwen in - zoiets kán toch niet werken?! - maar hè, een beetje testen kon natuurlijk geen kwaad. En raad eens! Mijn wimpers werden serieus anderhalf keer zo lang! Echt waar!

Nou is zo’n serum best duur - je betaalt al snel zo'n € 90,- - maar echt, het werkt als een tiet. En je doet er een jaar mee. In de tussentijd had ik ook nog de mazzel om dé perfecte mascara te ontdekken (Clinique, lash power feathering mascara) dus eigenlijk was ik zo al met al best gelukkig met de situatie.

Wimpers na behandeling met serum

Wimpers na behandeling met serum

Semi-permanente mascara?!

Tot ik weer iets nieuws zag! Semi-permanente mascara. Geeft hetzelfde effect als gewone mascara, maar blijft twee a drie weken zitten. Helemaal da bombe want dat betekende: tijdwinst ’s ochtends én ’s avonds!

Te veld

Afijn, afspraak gemaakt bij de schoonheidsspecialiste en daar lag ik dan. Oogjes open, oogjes dicht, kijk maar in het felle licht. Want fel was het. En ik moest mijn ogen openhouden om de onderhaartjes te laten bepotelen. Ging niet helemaal goed. Werd er nogal euh emotioneel van zeg maar. Werd een kliederboel. Gelukkig lukte de bovenkant beter.

Met semi-permanente marscara

Met semi-permanente marscara

Kreukelwimpers

Een uurtje later stond ik weer buiten. Met de volgende instructies: geen olie gebruiken, 24 uur drooghouden en vannacht niet op je zij slapen want het geeft af en er komen mogelijk kreukels in de wimpers. Ai. Ik sliep die nacht onrustig en droomde van kreukelfriet en remsporen op mijn kussen.

Mooie volle wimpers

Maar het zag er echt goed uit, dat moet gezegd. Gewoon, alsof ik netjes was opgemaakt. Mooie en volle wimpers had ik. En inderdaad, het werkte tijdbesparend. Maar daar stond tegenover dat het wél een beetje jeukte (maar dat kon aan mijn huid liggen) en dat het ‘raar’ sliep met mascara op. Dat gevoel had ik met de nepwimpers nooit gehad.
Maar het was mooi.
Vijf dagen lang.
Want toen begon het eraf te gaan.
En na een week ... was alles eraf.

Geld terug!

De schoonheidsspecialiste was lief en gaf me mijn geld terug. "Het blijft bij de één beter zitten dan bij de ander!" En ik? Ik hou het voorlopig maar weer bij mijn serum en mijn favoriete mascara.
Tot er weer iets leuks voorbij komt natuurlijk.

Mijn 'look' nu, gewone mascara en met serum
Mijn 'look' nu, gewone mascara en met serum

 

Wil je mijn blogs & leuke acties blijven volgen? Like dan mijn pagina op FB! Op die manier zien we elkaar zeker terug! 

 

3 Responses to "Semi-permanente mascara en kreukelwimpers"

 • Eline
  24 september 2014 - 09:20

  Ik ben blij dat jij het allemaal probeert, dan hoef ik het niet te doen! 🙂 Die mascara en dat serum zijn goeie tips, ga ik naar kijken.

 • Linda van der Klooster
  24 september 2014 - 13:31

  Die mascara ga ik eens checken. Want inderdaad, die extensions kosten wat…

 • Jelte
  25 september 2014 - 14:40

  Hou wel van lange wimpels 🙂

Leave a Reply