Roze thee op Pink Saturday

roze-theeVan vriendin B. kreeg ik deze roze thee!

Vriendin B., roze thee. Hé, dat rijmt! En dat is mooi toepasselijk want vandaag komt de Sint aan. En of hij nou met of zonder zwarte Pieten komt, ik kijk er naar uit. Er komen weer een paar superleuke decemberacties aan, met leuke give-away's. Wat dat betreft ben ik zelf net Sinterklaas.

"Need a happier mood? Lemon grass and citrus peel give thuis green classic a lovely fresh taste!"

Drink Pink!

Maar terug naar vriendin B. De (losse) thee die ik van haar kreeg is van Tea Bar en heet Sensei Sencha. Het is - met citrus en lemon grass - een echte moodbuster! "Heb ik dat nodig dan?!" vroeg ik een beetje argwanend, maar gelukkig was dat niet het geval. B. gaf hem mij omdat ze het roze doosje met pumps erop zo leuk vond. (Tea Bar heeft ook andere errug leuke theedoosjes met fijne prints en vrolijkmakende kleuren en namen!) Dan is het goed!

Strooien, trekken, drinken!

Strooien, trekken, drinken!

Magisso theekop

Inmiddels heb ik de thee geprobeerd. Hij paste mooi bij de theekop van Magisso die ik voor mijn verjaardag van de meiden kreeg. In die theekop zit een soort minischotje waar je losse thee in kan doen. Je zet de mok schuin neer, de thee trekt en voila, drinken maar. Geen gedoe met thee-eieren of schurende zakjes, maar wél verse thee.

Zomaar weer een (roze) idee

Voor een lekker kopje thee.

Oplossing voor Piet

Zo. En dan ga ik nu fluks naar de haven, eens kijken of de Sint er al aankomt. O ja en nog even over die Zwarte Pieten, ik heb de oplossing. Waarom maken we ze niet allemaal roze? Het is tenslotte niet voor niets Pink Saturday! (Of worden dan alle homo's boos? Geloof ik niets van, die zouden dat alleen maar leuk vinden!)

NB Heb je al meegedaan aan de VerrassingsVrijdag van deze week? Vertel wat jij in je schoen wil en win supercoole laarzen van s.Oliver Shoes!

3 Responses to "Roze thee op Pink Saturday"

 • Tanja
  17 november 2014 - 01:06

  Met wat je opnoemt, met citrus en lemon grass, lijk me ook erg lekker! En wat een leuke kop, je meiden hebben je verwent! Een echte moodbuster ” Heb ik dat nodig dan?! ” vroeg ik argwanend hahaha Heerlijke reactie weer! 🙂

 • Tanja
  17 november 2014 - 01:15

  Ps Bij Tea Bar zag ik niet alleen heeeeel veel lekkere thee maar bv ook schattige thee “eieren “zoals die zeekoe en dat mannetje! Ik ga daar zeker vaker kijken 🙂 Dé site voor een theeleut zoals ik 😉

 • Mariella
  14 december 2014 - 08:18

  Ik hou niet van smaakjes thee (Ik neem dus altijd gewone thee mee op visite want dat heeft bijna geen mens meer in huis 😉 )
  Maar die beker vind ik reuze handig; ik heb nl wel losse thee!

Leave a Reply