Rio by Jozemiek

Yay! Het is weer vrijdag en de dag begint met een heleboel goed nieuws!

Bijna weekend, gastblogger Inge is goed aangekomen in Brazilië - ik had haar vannacht nog op de app - én ik mag een armbandje weggeven van Jozemiek!

Jozemiek?

Ja, Jozemiek. Kennen jullie haar niet? Ze startte twee jaar geleden haar eigen sieradenlabel met de Rahki, een Indiase wikkelarmband. Met iedere nieuwe lijn wil zij een boodschap meegeven. Zo ook met haar nieuwste creatie, de RIO by Jozemiek.

Na het zien van een documentaire over de straatkinderen in Rio besloot zij dat het tijd was actie te ondernemen op een manier die bij haar past. Enkele dagen later was het RIO by Jozemiek concept ontwikkeld en was er een samenwerking opgezet met de Stichting HelpMijLeven.org, een initiatief van Robert Smits die zich in Rio de Janeiro inzet voor straatkinderen.

Met d'r billen in Brazilië

Nou heb ik natuurlijk wel vaker een leuke actie op vrijdag, maar nu mijn vriendin én gastblogger Inge zélf weer met haar billen in Brazilië zit, vind ik de Rio by Jozemiek helemaal passend. Dus ik zou zeggen, like de blog of laat een reactie achter en help één van de vele straatkinderen in Rio aan een warme maaltijd. Want: van Jozemiek mag ik er eentje weggeven! De actie loopt tot maandag 12.00 uur.

rio2Dat siert je!

En mocht je binnenkort nou een leuk cadeautje zoeken: de RIO by Jozemiek is verkrijgbaar in ruim 9 kleurensetjes, variërend van naturel- tot neonkleuren. Geschikt als armbandje en als elastiekje. En, erg handig, de RIO by Jozemiek laat geen vorm van het elastiekje achter als je je staart of knot uitdoet.

Ik ben fan van Jozemiek en haar missie. Ik hoop jullie ook. Fijn weekend voor iedereen, ook voor Inge, die as we speak zit te broeden op een nieuwe mooie blog voor ons!

De RIO by Jozemiek bandjes zijn door heel Nederland te koop en kosten € 8,95 voor een setje van 5 stuks. Kijk voor verkoopinformatie en verkooppunten op www.jozemiek.com.

Meer lezen? Op Vrouwonline vandaag een column over thuisonderwijs (is dat nou wel of niet een goed idee). Of: like mijn pagina op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws, blogs en leuke acties.

Moeke, jij hebt het armbandje gewonnen! Mail jij je adres even door via de contactpagina!? Groetjes, Esther.

18 Responses to "Rio by Jozemiek"

 • Annekek
  8 november 2013 - 10:23

  wat een mooie gedachte!

 • MissMien
  8 november 2013 - 11:05

  Wat een gave armbanden! Ik denk dat ik Sinterklaas maar eens naar haar website stuur!

  (Esther: de link naar haar site klopt niet ;))

  • esther
   8 november 2013 - 11:17

   O dank je! Aangepast!

 • marianne
  8 november 2013 - 11:32

  Wauw!!!!! Like!

 • Kay
  8 november 2013 - 11:37

  Inderdaad WAUW. Hier ga ik Sinterklaas zeker heen sturen. Vooral de wikkelarmbandjes vind ik erg mooi! En zeker het idee erachter. Jammer dat ze hier niet in de buurt te koop zijn.

 • Annette
  8 november 2013 - 11:52

  Hier word ik nou blij van! Dat je een cadeautje voor iemand koopt en dan eigenlijk 2x geeft. 🙂

 • Moeke
  8 november 2013 - 15:01

  Kijk dat zijn de leuke dingen. Moooii zeg. like like. 🙂

 • gina
  8 november 2013 - 15:12

  Mooi!!!!

 • Debby
  8 november 2013 - 17:05

  Mooie gedachte! En mooie bandjes!

 • Mariella
  8 november 2013 - 19:41

  Mooi zeg! Zowel de armbandjes als de gedachte erachter..
  En dat Inge goed is aangekomen is ook mooi!

  • esther
   9 november 2013 - 00:50

   🙂

 • Thirtysomething
  8 november 2013 - 21:05

  Erg leuk!

 • Thirtysomething
  8 november 2013 - 21:06

  Hey, je site heeft nog zomertijd!
  Dit heb ik om 20.06 geplaatst.

  • esther
   9 november 2013 - 00:50

   O. S even kijken of ik dat kan aznpassen?

 • Tanja
  10 november 2013 - 07:50

  De mooi’s, heel leuk’s hoorde ik al vaak hiero en dat vind ik nu ook 😉 En ook beslist niet duur zeg ik erbij. Samen met het goede doel en de lieve gedachte er achter koop ik een paar setjes (volgende maand) Ik heb de Sinterklaaskado’s binnen( op1 persoon na );-) Mijn dochters en ik houden wel van zulke acties! En Inge, heb je last van jetlag of ben je nog fris als een hoentje?

  • esther
   10 november 2013 - 10:48

   Wat goed Tanja!!!

 • Inge
  10 november 2013 - 22:35

  Wat een super initiatief!!! Er is hier wat dat betreft nog een wereld te winnen helaas. Ik ben benieuwd wie de winnaar is, alvast van harte. Ik heb het hier in Brazilië heerlijk… Maar dat kan iedereen zelf snel lezen want nu is het tijd om een half strand uit mijn haar te spoelen. 🙂

 • Peet
  11 november 2013 - 09:19

  Dat wordt een leuk Sint-kado voor mijn dochter! Leuke tip!

Leave a Reply