Pop up!

“Zeg, ik sta hier in de speelgoedwinkel.”

“Ja?”
“Welke pop moet ik ook alweer hebben?”
“De Baby Lissi.”
“Lissi? Is het voor Lizzy dan ?”
“Nee. Voor Annabel.”
“Zal ik dan niet een Baby Annabell kopen?”
“Hoezo?”
“Die is ook leuk!”
“O? Wat doet die dan?”
“Wordt zomaar ‘wakker’ en gaat dan spontaan huilen.”
“Alsjeblieft niet zeg!”
“Huh?”
“Schat, zo’n Annabel hébben we toch al!”

15 Responses to "Pop up!"

 • Elle -niet ingelogd-
  28 november 2006 - 09:39

  😀

  Overigens vind ik hierom wel eens jammer dat ik geen dochter heb. Ik was altijd een echte poppenmoeder als kind en vind die spulletjes nog steeds zó leuk.

 • Muts
  28 november 2006 - 09:41

  Ha Esther,

  Was het maar waar dat je al “zo’n pop” had… Dan haalde je gewoon ’s nachts de batterijen eruit, toch! 😉

 • Katja
  28 november 2006 - 09:43

  Hahahahahahaha 😀

 • Elmolief
  28 november 2006 - 10:14

  Whaha, echt wel lachen!

  Mijn peetdochter loopt ook met een babyborn door het huis. Die geeft ze eerst de fles en dan mag de baby op het potje. En dan steekt ze zelf ook de vingertjes in de lucht, want dan wil ze zelf ook naar de wc (16 maanden oud).

 • Dikke dame
  28 november 2006 - 10:25

  Dan moet je het ze juist geven!

  En ook nog een Furby erbij. Snappen ze misschien hoe irritant ze zelf soms zijn. 😀

 • Intel
  28 november 2006 - 11:06

  Het klopt nog ook! Dat doet de Annabell, wij hebben hem ook! De Lissi heb ik wel eens gezien in de winkel. Is die leuk?

  Je meiden hebben trouwens wel poppennamen! Is dat toeval? Als je ooit nog een derde krijgt noem je hem zeker Born! 😀

 • Brie s
  28 november 2006 - 13:04

  😀
  Dat wilde ik dus ook al schrijven: wat grappig dat de meiden allebei een poppennaam hebben! Dus eigenlijk ben je wel ‘verplicht’ om Annabel een Annabell te geven…. 😉

 • esther_vuysters
  28 november 2006 - 13:07

  Da’s toeval hoor! Volgens mij bestond pop Lissi nog niet toen ik Lizzy ‘kreeg’.

  Overigens had Lizzy wel een poppenbedje van Baby Annabell en hadden Paul en ik wel eens gezegd dat we dat een leuke naam vonden. Heeft onbewust waarschijnlijk toch wel meegespeeld.

 • Maximiliane
  28 november 2006 - 13:48

  :D! Haha, hier ligt ook ergens een Baby Annabell (zonder geluid overigens, de batterijen begaven het al na een paar weken, waarop ik normaal gesproken terug zou gaan naar de winkel, maar dat heb ik voor deze ene keer maar laten zitten ;))

 • Miona
  28 november 2006 - 14:16

  Oeh wat leuk allemaal dat meisjes speelgoed. Ik ben sinds een kleine 3 maanden ook mama van een meisje en verheug me al op al het speelgoed wat we aan kunnen schaffen. De eerste baby born is overigens al binnen.

  Baby Lissi en Annabell ken ik niet maar dat zal ongetwijfeld nog komen … leuk!!

 • Sox
  28 november 2006 - 15:39

  ik heb mijn familie verboden ook maar iets ‘popperigs’ aan te schaffen (wat waarschijnlijk resulteert in een overdaad aan poppen: niets leukers dan Sox te jennen) vinnik nou net niks an!mijn meisje speelt gewoon lekker met blokken, puzzels, ballen etc. en gewone knuffels uiteraard.
  smaken verschillen!

 • remma
  28 november 2006 - 19:47

  Niet om lullig te doen, Sox, maar ik vond poppen ook niks an. Mijn dochter dus wel 😀 Die sjouwt dus nu met een babyborn rond. En dat is stiekem voor mij als moeder toch leuk om te zien, dat getut met die pop. Ook barbies is ze helemaal gek van, trouwens, terwijl ik vroegah een bloedhekel had aan die lange tutten.

 • anna69
  28 november 2006 - 19:56

  hier ook poppe-kinderen… tenminste… tot er ruzie ontstaat want dan vatten de kinderhandjes de poppe-enkeltjes en worden de hoofdjes gebruikt al mepmateriaal!!!! 🙄

 • Sox
  28 november 2006 - 20:55

  Ha, Remma, dus ook herkenbaar. Ik vond Barbie’s dan weer wel leuk; alleen gingen mijn barbies meestal niet tutten, koken of moedertje spelen, maar wilde avonturen beleven. ik had een grote fantasie.
  ben overigens erg benieuwd hoe Poek zich wat dat betreft gaat ontwikkelen; wie weet wordt het de grootste poppenmoeder éver 😛

 • EstherVuijsters
  28 november 2006 - 21:13

  Ik vind poppen zelf wel leuk (al was ik geen poppenmoeder vroegah). En in Kletsmania regeren te poppen. Liz is een echt poppenkind. Niet alleen thuis. Laatst had ze bij Nip een zwart jongetjespopje te pakken maar die mocht niet meedoen want die was niet leuk. Ik vermoedde een lijst NL-stemmer in de dop maar nee, de babypop was niet leuk omdat hij een jongetje was 😕 , haha.

  En Annabel doet haar zusje na, dus hebben ze nu steeds ruzie om baby born. Vandaar dat Bel een pop krijgt van The Saint. 😉

Leave a Reply