Pink Saturday: roze in een glas

Het leven is een feestje. Maar je moet wél zelf te slingers ophangen.

Vanavond hangen er geen slingers - er is tenslotte niemand jarig - maar ik heb wél wat te vieren. Dat er twee lieve vriendinnen verjaarden afgelopen week (nog van harte meiden ik hoop dat de kaarten op tijd waren), dat het goed met iedereen gaat en dat vriendin C. nu (eindelijk) bij me in de straat woont. Dat vraagt om een borrel!

aviva1Aviva sparkling pink gold

Speciaal voor vanavond kocht ik deze fles sparkling Pink Gold van Aviva. Eigenlijk is hij te feestelijk om op te drinken want als je de wijn 'walst' ontstaan er prachtige patronen. Kunst in glas, anders kan ik het niet omschrijven. De prosecco zelf is wel vrij zoet – ik dronk hem eerder met ijs - maar wát een supergaaf drankje is dit.

Message in a bottle

Misschien hebben jullie vanavond ook wel iets te vieren. Een jarige oma, een goed rapport of misschien vier je wel gewoon dat het eindelijk gelukt is om de auto netjes te parkeren. Het leven is een feestje maar je moet wél zelf de slingers op hangen. Ik neem er vanavond eentje op jullie. (En op mijn blog natuurlijk!) Proost!

De sparkling feestwijn van Aviva is er in drie kleuren, gold, pink gold en platinum. (Ze smaken hetzelfde) Bevat 5,5% alcohol. Fles (750 ml) kost € 10,99 en is onder andere hier te bestellen.

Gold, Silver en Pink-Gold

Gold, Silver en Pink-Gold

Op Vrouwonline gaat het feest trouwens ook gewoon verder! Daar schrijf ik vandaag over... mezelf als stomme koe.

6 Responses to "Pink Saturday: roze in een glas"

 • Tanja
  8 februari 2014 - 17:56

  Pink Saturday, ik dacht meteen ander een ander soort feestje.;-) Daar is mijn fanatieke lesbo dochter (zoals ze zelf zegt 😉 ) een fan van. Maar het gaat dus oven een pink drankje, ik geloof dat je dat al eens eerder noemde. Waarvan de kleuren zo mooi in elkaar over lopen. Kunst in het glas 🙂 Echt een feestelijk drankje. ik ben wel voor zoet. Maar ik mis iets in je blog, er staat geen advertorial boven. doe je dat alleen op VOL of ook bij je eigen site?

 • esther
  8 februari 2014 - 18:11

  hi Tanja,

  Er staat geen advertorial boven omdat het geen advertorial ís.

  ik zet er advertorial boven als ik op verzoek van de fabrikant iets schrijf en dus een vergoeding krijg. Meestal schrijf ik gewoon over dingen die ik zelf leuk vind, zoals deze bubbelwijn. Ik kwam de fles tegen op een feestje en kocht er daarna zelf een paar. Vind ze superleuk en ik schrijf erover als idee. Zie ook de blog tijdje geleden over ‘ik als giftblogger’.
  Als er dus geen advertorial boven staat kan je er dus vanuit gaan dat ik het onderwerp zelf heb gekozen .

 • Jop
  9 februari 2014 - 09:04

  Maar ook of je het gekregen hebt cq het opgestuurd is? Dat lees ik wel eens bij beautybloggers, dat als ze het gekregen hebben/opgestuurd, dat ze dat dan eronder even schrijven. Het is dan geen advertorial maar wel opgestuurde produkten 🙂 in de blog, het is wat allemaal. Ennals ze gewoon zelf wat kopen om te testen staat er niets bij (of dat ze het zelf gekocht hebben) misschien is dat het duidelijkst..?

 • esther
  9 februari 2014 - 09:14

  Als je iets opgestuurd krijgt ben je vrij om je mening erover te geven. Producenten hopen dan dat je er wat over schrijft, de rubrieken ‘gespot’ in tijdschriften werken ook op die manier. Soms staat het erbij, soms niet. Ik gebruik opgestuurde spullen over het algemeen voor verrassingsvrijdag. Als het een duurder product is, zoals de box van hello Fresh die kreeg opgestuurd om erover te schrijven, dan zet ik het er wel bij. Maar het blijft een mening. Overigens gebeurt dit vooral bij Beauybloggers ;-0

  NB grappig genoeg heb ik maandag een nogal transparant stukje dat hier goed bij aansluit :-0

 • KarinH.
  10 februari 2014 - 10:56

  Wat grappig. Ben niet zo’n drinker, maar wel fan van leuke flessen. En als het dan toch drank moet zijn, dan liever zoet.
  Mij maakt het niet uit als je over producten schrijft, zolang het maar niet hallelujah is alleen omdat je er een vergoeding voor krijgt. Overigens was het voor mij al duidelijk dat je producten zelf ontdekt en ze tipt, of dat je ze (met gezin) mag testen.

 • esther
  10 februari 2014 - 10:58

  Goed te horen KArinH. o en dat stukje waarover ik het eerder had, dat komt dinsdag 🙂

Leave a Reply