Pink Saturday en mijn nieuwe schoenen!

Ik ben verliefd.

Op een schoenenmerk! En niet zomaar een merk natuurlijk, nee, mijn hart is gestolen door dé Italiaanse zomerhit  Zona Centro! Zona Centro, met  ballerina’s die je ‘bewustmaken’ van je eigen fantasie! Wow!

Cogli la tua fantasia!

Met hakje én in kindermaat

Ik vind ze prachtig. Al die kleuren, al die dessins! Vissen, bloemen, gitaren, je kan het zo gek niet verzinnen of Zona Centro heeft er een schoen bij. Eventueel met hak(je) én in  kindermaat.

zonacentro3Tasje erbij?

En het allerleukste: sommige ballerina’s zijn verkrijgbaar met een tas in dezelfde print erbij. Hebben! Hebben! Hebben! (Dat zeg ik expres drie keer, want ik riep het eerst en mijn twee dochters deden de echo!)

Pink.... fashion

Ik ben sinds gisteren trotste eigenaar van een paar Pink Fashions (zie boven & banner). Ze zitten super, het regent complimenten en, bijkomend voordeel, ze kleuren uitstekend bij de roze bubbels die ik voor vandaag koud heb staan!

Saluti!

Met tas! Deze wil ik ook!

Met tas! Deze wil ik ook!

Foto's even geleend van eerdergenoemde site.

7 Responses to "Pink Saturday en mijn nieuwe schoenen!"

 • Kay
  14 juni 2014 - 11:16

  Oei, gevaarlijk leuk! Ik wil de Engelse vlag. Mooi eerbetaan aan mijn herkomst 😉
  Maar eh, waar kopen we die dan?

 • Kay
  14 juni 2014 - 13:31

  Oeps, eerbetoon natuurlijk…

 • Tanja
  14 juni 2014 - 13:53

  Ik zag op het plaatje met veel voorbeelden al 2 hele leuke, 1 met zomerbloemen en 1 met vlinders:-) Heel schattig, ik geloof dat ik ook maar fan word 😉

 • Tanja
  14 juni 2014 - 14:01

  Ik zag ook al een bijpassend vlinder t-shirt 🙂 Meteen hun site geliked op facebook!

 • moi
  15 juni 2014 - 07:25

  Ben niet gauw enthousiast over schoenen, koop ze alleen als ik ze perse nodig heb, maar deze zijn wel heel erg leuk, ik wil die engelse ook!

Leave a Reply