Pink Saturday en het roze blogzout

Roze badzout! En het ruikt nog lekker ook!

Of, bádzout, wat zeg ik nou? Blógzout, dat is het! Ésthers Blogzout, om precies te zijn. Want ja, er is een badzout naar mij genoemd, hoe cool is dat?!

Hoe dat zo?

Een tijdje geleden schreef ik over de fijne producten van Verwenbadpunt.nl. Ik nodigde jullie uit om te vertellen waar je ‘aan toe’ was. Licht, lucht, zonneschijn? Rust, minder stress of gewoon iets lekkers? De gelukkige winnaar kreeg een fles badzout, speciaal samengesteld voor de gewenste stemming!

Dit is Esthers Blogzout!

Dit is Esthers Blogzout!

Verwenbad.nl

Met de mensen van Verwenbad.nl bedacht ik ‘Esthers blogzout’. Het werd een ontspannend badzout met een romantische, sensuele maar ook pittige geurbeleving. En… roze natuurlijk! Gekleurd met een extract van paarse wortel en rode biet. Heel erg Esther, als je het mij vraagt.

Je kunt mij kopen!

En het leuke? Bij Verwenbad.nl vonden ze het blogzout zó lekker dat ze besloten het in het assortiment op te nemen. Dus nu kan je mij niet alleen lezen, je kan mij kopen en... met mij in bad! Heb je geen bad? Je kunt ook met mij pootjebaden!

Klik hier voor Esthers Blogzout op Verwenbad.nl. Lekker voor jezelf en leuk als cadeautje! Wil je het eens proberen? Met de code ESTHERSKORTING krijg je tot 31 juli 15% korting!

En... heb je al meegedaan aan de nieuwste VerrassingsVrijdag? Vertel welke blog van afgelopen week het leukst vond en win een superleuke fietsclutch!

3 Responses to "Pink Saturday en het roze blogzout"

 • Eline
  28 juni 2014 - 09:14

  Wat leuk!

 • esther
  28 juni 2014 - 09:23

  Ik zie er trouwens een per ongeluk gezichtje in 🙂 Jullie?

 • moi
  28 juni 2014 - 11:44

  Jaaa een accidental face en nog een lief lachebekje ook…grappig! Helaas geen bad en voetenbadjes neem ik ook niet echt..

Leave a Reply