Pink Saturday: in bad met seksbom

Gisteravond ging ik speciaal voor deze nieuwe rubriek…. in bad.

Niet zómaar in bad, welnee, ik ging kopje onder met…  een seksbom! Niet met Katja Schuurman of Tatjana-moeilijke-achternaam, nee duh, met een brúisende seksbom. Zo’n lekkere van Lush, met essentiële oliën en ‘lustopwekkers’ jasmijn, ylang ylang en rozen!

Pink saturday

SeksbomHet was een spannende gebeurtenis!  Niet in de laatste plaats omdat ik, de vorige keer dat ik een product van Lush gebruikte, na afloop uren heb staan boenen om de badkuip weer schoon te krijgen. En hoe erotisch dat gehang over de badrand ook mocht lijken, ík kreeg er vooral een pesthumeur van.

Maar dit keer ging het beter. Ik had de seksbom nog niet te water gelaten of ze begon te borrelen en te bruisen. Uit het hart kwamen zeepachtige rozenblaadjes tevoorschijn die – het moet gezegd – heerlijk delicaat roken. Ik nam een slokje van mijn wijn (ja, ik ging vandaag all the way!) en liet me voorzichtig achterover zakken. In het roze water!

“Ik ging all the way!”

“Zeg schat”, zei ik, toen Paul even kwam kijken of ik nog niet opgelost was. “Wil jij er niet even bij?”

Roze badwater!

Roze badwater!

Lush seksbomb

Mijn man schudde zijn hoofd. “Ik ga even een biertje drinken bij Arnold.” Toen hij zag dat ik een beetje teleurgesteld keek, gaf hij me snel een kus. Hij snuffelde toen hij met zijn neus boven het water hing. “Ruikt lekker hoor”, zei hij, “maar wat drijven dáár voor vieze dingen!?”

 

Tja. Zo’n ‘seksbomb’ van Lush is best romantisch. Nu mijn man nog.

Lees ook op Vrouwonline vandaag: The year of the bush II

FLOW winnaar is Jolanda! Jolanda, je krijgt mail!

4 Responses to "Pink Saturday: in bad met seksbom"

 • Jolanda
  1 februari 2014 - 09:49

  Hee, Jolanda, dat ben ik! Wat leuk!

  (En ik moet zeggen, Paul heeft wel een beetje gelijk. Het lijken wel dode vliegjes in het bad). Grappig stukje. Glimlach is weer binnen, deze ochtend! Dank!

 • esther
  1 februari 2014 - 09:56

  🙂 Jolanda!

 • Mariella
  1 februari 2014 - 15:56

  Gefeliciteerd Jolanda!
  Enne ik stap liever gewoon onder de douche…een bad vind ik max 10 minuten leuk, dan ga ik me af liggen vragen of ik er al met goed fatsoen uit kan… :/ (tenzij het natuurlijk dat zomerse buitenzwembad is 😉 )

 • Tanja
  1 februari 2014 - 22:43

  Ik ben blij voor je dat de uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden je bespaart zijn gebleven 🙂 Uhhhhh Esther, een beetje zichzelf respecterende man gaat toch niet in ROZE badwater ( denk ik) 😛

Leave a Reply