Pink Christmas!

"Zo", zei Annabel toen de laatste visite gisteravond laat het pand had verlaten. "Zullen we dan nu de kerstboom zetten?"

Pink Christmas!

Ze heeft er een dagje op moeten wachten - mamma had teveel bisschopswijn op en pappa zei dat hij die dag wel genoeg ballen had gezien - maar vandaag gaat het dan toch echt gebeuren. Geheel volgens traditie zetten we dit jaar gezamenlijk de kerstboom. En dit jaar, bedenk ik, terwijl ik luister naar het prachtige Prayer In C van Lilly Wood & C0, ga ik voor een roze Kerst! Een witte kerst heb ik opgegeven, een zwarte kerst is niet politiek correct en een blue Christmas is ook zo ongezellig. Daarbij willen we het natuurlijk ook niet te bont maken. Kleur bekennen doen we tenslotte elke dag al in Nederland. Dus vandaar. Een roze Kerst voor mij dit jaar. A Pink Christmas.

Wat voor kleur wordt jullie Kerst dit jaar?

pink-christmas

Bovenstaande foto vond ik hier. De headerfoto komt van deze PinkBlog.

4 Responses to "Pink Christmas!"

 • Eline
  6 december 2014 - 14:11

  Een groene Kerst, ik ga meer aan het milieu denken 🙂

 • Marijke
  7 december 2014 - 09:20

  Leuk roze, is weer een wat anders. Vorig jaar had ik alleen maar houtjes in de nepboom. Dit jaar wordt het rood/wit. Onze woonkamer-kleuren zijn zwart/wit/rood/grijs (en hout) dus ik zal niet snel iets anders gebruiken. Fijne Kerst Esther!

  • Esther Vuijsters
   7 december 2014 - 10:57

   Jij ook Marijke 🙂

 • Agnes
  7 december 2014 - 12:52

  Ook hier een roze kerstboom met witte verenslinger. En een zeer fout engelenkoor. Nu nog ff de tijd vinden om de boom op te tuigen.

Leave a Reply