Party animal in bed

Om te voorkomen dat ik een fulltime SAT-ter word, heb ik ’s nachts eigenlijk altijd oordoppen in.

oordopjesVrede in je oren

Die van ohropax, die vind ik echt ideaal. Die laten echt bijna geen geluid door. (“O jee,” zei een vriendin toen ze dat hoorde, “maar als Paul er dan niet is, dan hoor je niets als er in huis iets gebeurt!” Nee. Maar als Paul er niet is dan heb ik ze niet nodig, duh!)

Nieuwe doppen

Om de zoveel tijd moet je de dopjes vervangen. Dan is de rek eruit. En de laatste keer dat ik nieuwe kocht, hadden ze geen 'gewone', alleen een nieuw soort, de party-color! Gemarmerde kleuren en en heftige patroontjes! Uitermate geschikt voor  lawaai en muziek op party’s, stond er op het doosje.

Party animal

En dus lag ik gisteravond a la party animal in bed, met twee fluorescerende doppen in mijn oren. Gelukkig is het donker, dacht ik toen ik neerzeeg op het kussen.

“Goedemorgen Shrek”, zei Paul toen ik vanochtend wakker werd.
Kennelijk had ik de groene in gedaan.

3 Responses to "Party animal in bed"

 • Cleo
  25 mei 2014 - 11:20

  Ik slaap ook altijd met oordoppen in. Heerlijk rustig. Alleen moet je partner je wel wakker maken want de wekker hoor je ook niet. Ben wel eens wakker geworden terwijl de wekker al een half uur luid af stond te gaan (met het raam open dus de buren zullen wel gedacht hebben).

  Ik gebruik altijd Herriestoppers. Gaan zo’n 5 nachten mee en dan weer nieuwe. Koop altijd 4á 5 doosjes tegelijk bij de drogist, laatste keer vroeg de dame achter de kassa (blijkbaar cursus inzake zelfzorgmedicijnen gehad) of ik bekend was met het gebruik. Gaf aan dat ik ze altijd innam met een glas water 🙂 , ze begreep de grap niet.

 • esther
  25 mei 2014 - 11:29

  Hahahahaha Cleo 🙂

 • Tanja
  30 mei 2014 - 05:49

  hahaha ik schoot in de lach bij dat shrek, ik zag je meteen voor me! Ik typ nu dan ook met tranen in mijn ogen van het lachten 🙂 Maar ik durf juist geen oordopjes in te doen omdat ik dan niet hoor wat er in huis gebeurd, Manlief slaapt nog door als ze het bed onder hem (proberen) weg stelen Proberen, omdat hem eraf tillen met zijn 130 kg nog een hele klus is 😛

Leave a Reply