School is leuker met een persoonlijke agenda!

agenda6Nou. Daar zit je dan. In de brugklas. Met je met zorg uitgekozen, 'leuke' pre-fab agenda. Wat denk je? Heeft er natuurlijk weer iemand precies dezelfde! En dat is NIET cool.

Dus.

Het mailtje dat ik van mijn moeder kreeg, over de ‘eigen ontwerp’-schoolagenda’s van Albelli, kwam als geroepen. Want een zelfgemaakte, persoonlijke agenda, daar is er altijd maar ééntje van. Dus dan zou ik altijd origineel zijn.


Aan de slag

Dus ik vraag mijn moeder: “Wat moet ik dan doen?” Resultaat: diep gezucht en ‘dat kan je toch wel zelf?’ Ik durfde meteen niets meer te vragen. Maar wat bleek? Ik kon het inderdaad zelf! Het ging supermakkelijk. Software van Albelli downloaden op de laptop, mapje met foto’s vanaf mijn mobiel klaarzetten en klaar was ik.

Lizzy loves ...

agenda3Dat wil zeggen, toen kon leuke werk beginnen. Het is namelijk echt hartstikke cool om je eigen agenda te ontwerpen. Al mijn vriendinnen kon ik er in kwijt, mijn schattige neefje en nichtje. Mijn zusje. En vooruit, een (kleine) foto van mij en mijn moeder.

“Er zitten ook veertig uitscheurbare foto’s in! Al mijn vrienden krijgen er één.”

Albelli-leuks!

Maar naast de fotopagina’s was er nog meer leuks te beleven met Albelli, want ik kon ook coole achtergronden toepassen. Ik kon foto’s als achtergrond gebruiken, of kleuren. Ik maakte een pepernotenpagina rond vijf december en een lichtjesachtergrond met Kerst.

Tip voor moeders! Met een persoonlijke agenda maken wij sneller ons huiswerk!

Lizzy-agenda

agenda1Het resultaat is inmiddels binnen: een superleuke Lizzy-agenda waar iedereen jaloers op is. Enige nadeel: hij is zó leuk dat ik hem steeds kwijt ben. Dan willen mijn vriendinnen weer foto’s kijken en kan ik mijn huiswerk niet noteren. (Dat laatste zeg ik maar niet tegen mijn moeder, dan pakt ze hem vast af!)

“Als de les saai is, blader ik door de malle foto’s van mijn opa. Lachen!”

Kortom, ik ben helemaal blij. En als iedereen m’n agenda nou straks gezien heeft, kan ik er ook weer huiswerk in schrijven. En als het jaar om is, heb ik een superleuke herinnering aan mijn brugklasjaar.

Maar mam, dan mag ik toch wel weer een nieuwe maken?!

agenda4Voordelen top 5 Albelli-agenda

1. Super originele agenda
2. Gegevens (verjaardagen, personalia) vooraf invullen
3. Mooi en handig formaat
4. De foto’s zien er heel mooi uit
5. Heel eenvoudig te maken en snel klaar


Actie! Win er zelf een!

agenda5Doe mee en win!

Wil jij ook zo’n ‘zelfontwerp’-agenda van Albelli? Ik mag er eentje verloten onder mijn lezers. Ter waarde van € 19,95! Dus schrijf een reactie op deze blog (of deel via Facebook of Instagram) of stuur me een mailtje (zie onder) waarom jij graag zo’n agenda zou willen en maak kans! Je kunt meedoen tot en met dinsdag 22 september 2015.

Ik lees graag je reactie!

Liefs, Lizzy

Tagged , , ,

7 Responses to "School is leuker met een persoonlijke agenda!"

 • Moimoi
  11 september 2015 - 09:57

  Wat een leuk idee! Want persoonlijker kan niet.
  Zou leuk zijn er 1 te maken, dan maak ik hem weer voor mijn moeder zodat ze haar huiswerk, ik bedoel afspraken niet vergeet 😉

 • Lonneke V
  11 september 2015 - 09:58

  Echt! Ik vind jouw ‘rubriek’ zo leuk! Ik wil er wel eentje zelf, want ik heb heel saai werk, hahahaha, dan kan ik ook nog eens lachen. Ik kijk nu alweer uit naar jouw volgende blog.

 • moeke
  11 september 2015 - 12:37

  Hee lizzy, wordt je ook gastblogger. Leuk… 🙂

 • Gironia
  11 september 2015 - 13:20

  Leuke blog joh! Lijkt me leuk om als je in de brugklas zit een eigen agenda te ontwerpen en te gebruiken. Succes met je huiswerk 🙂

 • femke1
  11 september 2015 - 22:32

  Superleuk! En leuk beschreven ook weer!

 • Granny
  13 september 2015 - 19:25

  Ik heb hem gezien. Hij is SUPER GAAF.
  XX

 • Anneliese
  15 september 2015 - 21:17

  Mee gedaan !!! 🙂

Leave a Reply