Yay! Het is weer VerrassingsVrijdag!

Wist je dat heel veel bloggers hun leeftijd liever geheim houden? Vaak zie je op blogs omschrijvingen als ‘a twenty something year old girl’ staan.

Meedoen?Hoe ik dat weet?

Omdat ik Het Grote Bloggers ABC heb gelezen in het zojuist-van-de-pers-gerolde-en-nu-in-de-winkel-verkrijgbare-hagelnieuwe Blogazine by Fashionsita! In dit tijdschrift vind je alles over bloggers, hun passies, de do’s en don’ts. Enige minpuntje: ik sta er niet in. (Maar ik heb het ze vergeven hoor, iedereen maakt fouten!) Blogazine = superleuk om te lezen en nog leuker om weg te geven.

Online winnen!

En dát is precies wat ik ga doen: weggeven. Want: het is weer VerrassingsVrijdag! Like deze blog (of tweet 'm, of hang 'm op 't prikbord) en laat een leuke reactie achter: vertel wat JIJ belangrijk vindt wanneer je een blog bezoekt. Wie weet ontvang jij dan het Blogazine thuis!

Was getekend, a thirty something year old girl.

online-winnen1Deze foto is uiteraard van mezelf. Door mijn dochter van 'ten something' gemaakt met Instagram. De andere foto (header) komt van blogspot.

Vind je Instagram leuk? Je kunt de App gratis downloaden. Rechts van deze blog (ja, boven de Tutti Frutti van de dag) vind je meer voorbeelden.

Zie: My Life in-stagram

 Tip van de dag:  met InstaText voeg je leuke tags toe.

 

12 Responses to "Yay! Het is weer VerrassingsVrijdag!"

 • Margot
  28 juni 2013 - 11:01

  Blogs die mij laten glimlachen, huilen, proesten, nadenken, en jaloerse gevoelens oproepen (want wát een mooie woordkeuze), herkennen, herinneren en voelen: dát zijn de blogs die ik graag lees. Zit dus wel goed bij jou! En als je me wilt excuseren, ik ga even Delen.

 • nyn
  28 juni 2013 - 11:34

  Ik vind het belangrijk als een blog herkenbaar is. Zo ben ik erachter gekomen dat ik niet de enige ben die af en toe superonhandig kan zijn!

 • Anita
  28 juni 2013 - 11:54

  Ik vind een blog leuk als het uit het leven is gegrepen en een glimlach op mijn gezicht tovert of andere emoties bij me teweeg brengt. Kortom: als het mij LEESPLEZIER oplevert! 🙂

 • esther
  28 juni 2013 - 12:33

  Vinden jullie de site leuker mét die rondvliegende foto’s (die er eerst boven stonden) of zonder?

 • Margot
  28 juni 2013 - 18:39

  Nu het zo zie zonder die “rondvliegende” foto’s : zonder. Ja. Ik ben eruit. Als je de instagram foto’s laat draaien dan is dat al beweging genoeg. En die foto die er nu staat vind ik ook prima.

 • Margot
  28 juni 2013 - 18:40

  En je tijd klopt niet. Of ik leef in een andere tijdzone.

 • sonja
  28 juni 2013 - 20:16

  Ik wordt altijd zo vrolijk van je, kan meestal een lach niet onderdrukken, ga zo door en hopelijk win ik ook eens een prijs

 • sonja
  28 juni 2013 - 20:18

  Ik kan nooit een lach onderdrukken als ik iets van je lees, heerlijk is dat. Hopelijk win ik ook eens een prijs, lach ik helemaal.

 • Tanja.h
  28 juni 2013 - 21:18

  Ik heb geen voorkeur voor een soort blog, Soms is het heerlijk om erbij te schaterlachen. Maar ik waardeer de blogs die je aan het nadenken zetten, laten relativeren evenzo. Zelfs als een blog me aan huilen maakt of melancholiek ken ik het een goede blog vinden. Juist de afwisseling, net als het leven zelf ,laat me graag blogs lezen. De eerlijke kijk in het leven van de bloggers is wat ik waardeer en heel knap vind!

 • esther
  29 juni 2013 - 06:58

  Check chec tijd.

 • esther
  29 juni 2013 - 09:00

  We zullen zien Sonja 🙂 De tijd klopt nu wel.
  Allemaal dank voor de reacties! Winnaar krijgt per mail bericht!

 • sonja
  29 juni 2013 - 16:04

  oh wow ik heb gewonnen, en ja daar is hij alweer, de lach, super bedankt, je hebt mijn dag goedgemaakt

Leave a Reply