Ondermode voor meiden die al op jonge leeftijd ongesteld worden

Kijk, dát vind ik nou een supergoed initiatief.

Want laten we eerlijk zijn, ongesteld zijn is super kut vervelend en als je op de basisschool zit – en dus een van de eerste meiden bent - is het al helemaal niet leuk!

(I'm so) Happy Pantiez

Afgelopen zomer lanceerde Birdie Rock haar eerste collectie feel good ondergoed voor jonge tienermeiden. Happy Pantiez zijn trendy en comfortabele onderbroekjes speciaal gemaakt voor tijdens de menstruatie. Het idee: je draagt ze tijdens de ‘zwaardere’ dagen, als aanvulling op maandverband of tampons. Ze verminderen de kans op doorlekongelukjes.

Hippe hipsters

Happy Pantiez richt op meisjes die op zeer jonge leeftijd al ongesteld worden. De broekjes bestaan uit twee lagen. De binnenste laag is van katoen en absorbeert vocht, de buitenste laag is van een bewerkte stof die wel ademt, maar geen vocht doorlaat. En... de broekjes zien er nog eens leuk uit ook!

happy-pantiez-triple-pack-Ondermode Ongesteld

Esther Parisius slaat met haar Happy broekjes en brug tussen kinderondergoed en lingerie voor jongvolwassenen. De broekjes zijn bedoeld voor modebewuste meiden in de leeftijd van 9 tot 14 jaar. Wij hebben ze hier (nog) niet geprobeerd maar... als het zover is ga ik ze zeker bestellen.

Nadelen?

Nadelen? De broekjes zijn niet goedkoop (drie broekjes voor € 44,95) en het vochtafstotend vermogen gaat slechts 5 tot 10 wasbeurten mee (daarna natuurlijk nog wel als onderbroek met extra laagje te gebruiken!) Evengoed, voor jonge ongestelde dames, kan zo’n broekje in het begin wél het verschil maken tussen maximale onzekerheid en acceptatie. Reden genoeg voor mij om het persbericht met jullie te delen.

De onderbroekjes zijn momenteel verkrijgbaar in de maten 134-176 in de kleuren Crazy Coral, Party Purple en Birdie Blue. Meer informatie vind je op www.birdierock.nl.

2 Responses to "Ondermode voor meiden die al op jonge leeftijd ongesteld worden"

 • Mariella
  19 januari 2015 - 14:18

  Hé wat leuk en handig!
  was dat er in mijn tijd maar geweest…..

 • Tanja
  19 januari 2015 - 14:20

  Het is idd een goed concept om de onzekerheid van zulke jongen kinderen (wat) weg te nemen, dat is heel wat waard! Maar toch zal de prijs voor veel ouders een onneembare drempel zijn 🙁 Hopelijk zijn de kleine grote dames na die 5 tot 10 wasbeurten genoeg door de onzekerheid heen geholpen zodat ze in deze vervelende periode gewoon ondergoed kunnen dragen.

Leave a Reply