Nieuwe rubriek

20 Responses to "Nieuwe rubriek"

 • Kirke
  7 september 2006 - 09:51

  Mooi jaren 70 interieur!

  Ik had gewoon een kat! ๐Ÿ˜†

 • johnpiek
  7 september 2006 - 10:27

  Ik heb zelf ooit ook een eend gehad (ik was toen 11). Die moest helaas weg toen ie samen met zijn zusjes ’s ochtends vroeg op ons flatbalkon teveel herrie begon te maken. Een neef van mij (toen 17 jaar oud) kwam eens met drie piepjonge eendjes aanlopen, die hij op de Veluwe had gekocht. Niet zo’n goed idee op een klein flatje.

  Ik zal je de meest fantastische foto van mijn kat Frederique sturen. Ik weet niet of ze mee mag doen, het is gewoon ‘maar’ een katje, maar toch ook heel bijzonder. Al was het maar omdat ze net zo verslaafd is aan tv kijken als ik dat ben ๐Ÿ™‚

 • Sassie
  7 september 2006 - 11:00

  Ik had ook ooit een eendje….opgevoed in de tuin in een teiltje. Toen ie groot genoeg was, heb ik ‘m weer uit gezet. Het was een zelfde soort als die van jou, alleen wit. Iedere keer als ik langs de plek fietste waar ik ‘m teruggezet had, meende ik het eendje te herkennen….Maar ja, er waren meer witte eenden…

  Nu hebben we een konijn. Meneer Frits geheten en as we speak ligt hij onder het mes bij de dierenarts…castratie!

 • EstherVuijsters
  7 september 2006 - 11:05

  Tja, het blijft een konijn he? ๐Ÿ™‚

  Leuk om te lezen dat er meer mensen zijn/ waren met een eend! John, van jou wist ik ’t al, schattige poezefoto heb je me trouwens gemaild (ook te bewonderen op John’s website).

  Wij hadden vroeger altijd jonge eendjes (er was elk jaar een nest waar de moeder met de kuikens vertrok en niet meer terugkwam, haar drie of vier niet uitgekomen eieren achterlatend. Die legden wij dan onder de broedlamp en voedden de kuikens tot ze wegvlogen. Echter bovenstaand exemplaar had een soort evenwichtsstoornis en kon daardoor niet vliegen.

  Hij was echt super, ging met ons mee zwemmen op de camping enzo. Heb tranen met tuiten gehuild toen hij doodging.

 • Karen 1
  7 september 2006 - 11:06

  Wat leuk! En wat lijkt je gezicht langer zo met die pony toen. Wij hebben een tijd een jong duifje gehad, gered in het bos terwijl een roofvogel hem op de hielen (hebben duiven hielen?) zat. Toen het beestje volgroeid was heeft een boswachter hem terug uitgezet.

 • Karen 1
  7 september 2006 - 11:41

  Zit er al werkende nog ff over na te denken. Heette de eend Kwik, Kwek of Kwak misschien of gewoon Kareltje?

 • Anoniem
  7 september 2006 - 11:54

  Geweldige foto! ๐Ÿ˜€

 • becky
  7 september 2006 - 13:02

  Wij hadden vroeger een schildpad. Maar dat heb ik nooit zo bijzonder gevonden. Het beestje zat in de winter altijd achter het gordijn bij de verwarmingsbuizen. Later is hij naar een oom van mij gegaan. Ook heb ik nog even een wandelende tak gehad.

 • Loek
  7 september 2006 - 13:06

  O, wat leuk. Wij zijn verhuisd en hebben nu heel veel eenden in de buurt. Een paar daarvan hebben nu nog kuikentjes. (van die zwarte eenden met een witte kop, eiereenden of zoiets). Ik hoorde pas dat die niet vertrekken in de herfst. Anders denk ik er serieus over om een kuikentje te adopteren en in onze tuin groot te brengen tot de eenden volgend jaar weer terugkomen. Kan ik nu alvast met moederen beginnen. Het klopt toch niet dat er nu nog kleine gele kuikentjes zijn?

 • Illetje
  7 september 2006 - 14:16

  Leuk een eend, heb ik vroeger ook gehad! Was er ook echt dol op. Nu ben ik zelf ook moeder en hebben we thuis vier kippen en een haan (die haan zou volgens de verkoper eigenlijk een kip moeten zijn, totdat hij Kukelekuuu begon te doen..). Die kippen hebben wel wat weg van mijn eend van vroeger, heel leuk! Ook hebben we een dwergkonijn die denkt dat het een pitbull is. Zodra je in de ren komt hangt dat beest grommend aan je broekspijp, echt heel agressief! We hebben ook nog een hangbuikzwijn gehad, best leuk totdat hij verliefd werd op mijn nieuwe sofa en het was nogal een potent mannetje. Dus het varken naar kennissen met een boerderij gebracht (alwaar hij verliefd werd op de dwerggeitjes, arme beesten) en de sofa bij het grof huisvuil..

 • Romy_ (niet ingelogd)
  7 september 2006 - 14:24

  Zie hier mijn bijzondere huisdier. Later begraven in de tuin in een tampondoosje ๐Ÿ˜‰

  http://www.mijnalbum.nl/Foto=N8KBU7QF

 • Romy_ (niet ingelogd)
  7 september 2006 - 14:25
 • Anoniem
  7 september 2006 - 14:27

  Pfrts.. Nog 1 keer:

  C:Documents and SettingsHP_AdministratorMijn documenten

 • Romy_ (niet ingelogd)
  7 september 2006 - 14:27

  Oke.. Ik geef het op ๐Ÿ˜€

 • Romy_ (niet ingelogd)
  7 september 2006 - 14:42

  Ik kreeg ineens een ingeving ๐Ÿ˜‰

  http://www.mijnalbum.nl/Foto=N8KBU7QF

 • Anoniem
  7 september 2006 - 19:42

  Jaaaah, zo ken ik je nog ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†
  Ik wist niet dat je een eend had!

  Groetjes, Keeke.

 • Anoniem
  7 september 2006 - 19:43

  Ik bedoel, ik wist niet dat je toen een eend had.

  Groetjes, Keeke.

 • Brie
  7 september 2006 - 20:34

  Een eend als huisdier! Wat bijzonder! Althans, dat dacht ik toen ik die foto zag. Maar als ik alle reakties zie dan lijkt het niet eens zo bijzonder…

 • EstherVuysters
  7 september 2006 - 21:17

  De aanhouder wint Romy! ๐Ÿ™‚ Lekker dier hoor!

  @Keeke; ik zit vol geheimen! ๐Ÿ˜‰

 • EstherVuysters
  7 september 2006 - 21:17

  @Karen1; Kwak! ๐Ÿ˜†

Leave a Reply