Nieuwe keuken? Alleen maar voordelen!

Nou, de kogel is door de kerk keuken.

In week 3 van 2015 wordt het lachen hier. Dan kunnen we een paar dagen niet naar boven (& naar de WC) en een paar wéken niet koken. “Dan gaan we héél vaak bij oma eten!” riep Liz meteen, “Of elke dag uiteten!” juichte Annabel. Inderdaad, de kinderen hebber er zin ‘an.

What the blog?!

Maar wij ook! Want natuurlijk gaat het zooi geven. Heel veel stof en troep en gezeur. Maar dat kan me lekker niets schelen. Ik wil al zó lang een nieuwe keuken, en die nieuwe terrazzo vloer in de hal, die lijkt me helemaal top. Pas zó mooi bij ons huis! En wat zal ik een boel te bloggen hebben, als hier alles op zijn kop staat! En het hele gezin moet slapen in de woonkamer. Dat wordt smullen.

Figuurlijk smullen

Smullen in figuurlijke zin hè? Want létterlijk smullen zit er even niet in nu ik straks niet meer kan koken. Daar moet ik nog wel even iets op verzinnen. Want de kinderen kunnen dan wel denken dat we elke avond uiteten gaan, maar daar hebben we – na deze investering – natuurlijk écht geen geld meer voor. We moeten nu op de kleintjes letten. (Ik heb zelfs de afspraak voor het maken van nieuwe 3D beeldjes met pijn in mijn hart afgezegd vanwege de kosten.)

Da Bombe

Maar dat komt goed allemaal. Heus. Op de kleintjes letten, daar ben ik als moeder én voormalig financieel adviseur natuurlijk een kei in. En niet elke avond uitgebreid koken is natuurlijk figuurtechnisch ook zo slecht nog niet. Er mogen nog steeds wat kilootjes af. Zal je zien zeg, heb ik straks eind januari én een nieuwe keuken én een nieuw figuur! Da Bombe!

Minder Me

Nu ik er zo over nadenk is het eigenlijk helemaal zo erg niet dat ik de afspraak voor de 3D beeldjes even heb moeten opschorten. Hoe minder me, hoe beter in 3D, zeg ik dan maar.

Echt joh, die keuken? Alleen maar voordelen!
Wordt vervolgd.

Meer lezen? Vrijdag schreef ik over mijn bezoek aan de schoonheidsspecialiste! Doe mee & win verwenpakket!

6 Responses to "Nieuwe keuken? Alleen maar voordelen!"

 • Miran
  3 november 2014 - 11:12

  Ik heb toen dit bij mij gaande was. Het oventje (magnatron combi) in de woonkamer gezet. En ik kocht gewoon elke dag bij AH een andere stoommaaltijd of ovenschotel, kant en klaar. Ideaal! Of moeders maakte een lekkere ovenschotel die ik dan alleen zelf nog in de oven moest zetten. Joh 2 weken zo erbij zitten is best leuk. Daarna ben je ook weer heel blij dat je je eigen gerechten weer kan maken 🙂

 • Eline
  3 november 2014 - 12:09

  We zijn benieuwd!

 • Cleo
  3 november 2014 - 12:13

  Ook een keer een paar weken geen keuken gehad. Was wel klaar met de patat, pizza en chinees. Was blij dat m’n moeder af en toe aardappelen, spinazie en een gehaktbal door de deur schoof.

  Ben je geen financieel adviseur meer? Dacht dat je minder was gaan werken maar dat je het nog wel er bij deed. Heb je ook de beslissing genomen om je PE te laten verlopen? Ik heb al twee jaar geen baan meer maar heb alle PE en Wft perikelen wel bijgehouden. Nu gaat het weer iets beter met de hypotheken dus ik heb een goede kans per 1 januari als freelance hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Ben dus blij dat ik die investering in mezelf toch maar gedaan heb (ook al kosten die dagen je handenvol geld, als de baas niet betaalt dan loopt het lekker op).

  • Esther Vuijsters
   3 november 2014 - 12:30

   Ha, Cleo u let goed op! 🙂 Eigenlijk ben ik dat nog wel, ik heb mijn PE’s ook gewoon bijgehouden maar werk eigenlijk meer als soort van parttime-officemanager dan als financieel adviseur. Dingen lopen een beetje door elkaar bij mij.

 • Tanja
  4 november 2014 - 20:55

  Als het maar een paar weken duurt is kamperen in je eigen huis wel leuk.Wat al iemand schrijft, met een magnetron/oven kun je ook heel lekker food maken.En met de bbq buiten is het in de herfst en winter ook gezellig 🙂 Niet naar het toilet kunnen is lastiger. Maar toen je een verstopping had in je riool waren de buren zo lief dat je daar kon gaan Het lastigste is het gebrek aan water maar met een paar emmers in voorraad, een voor koffie thee en koken, de andere om te poetsen etc kom je er ook:D Succes met deze missie en ik hoop dat het zo mooi word zoals je het voorstelt 🙂

 • granieten keukenblad
  6 november 2014 - 16:25

  bedankt!

Leave a Reply