Nachtje met De Boswachter

Bij Staatsbosbeheer zijn ze op zoek naar hét Kind van Moeder Natuur.

Dat kind krijgt straks een héél bijzondere rol in een campagne van Staatsbosbeheer. Zoals je kunt zien heeft dat in elk geval iets te maken met  speciale foto's. Hét kind is trouwens nog niet gevonden (Meedoen? Klik hier! Laatste dag!) dus voor de zekerheid heb ik Annabel ook maar opgeven.

natuurfoto3Logeren

Behalve zoeken naar hét Kind van Moeder Natuur zoekt Staatsbosbeheer ook naar mooie plekjes om te kamperen. Logeren bij de boswachter, noemen ze dat en er is voor ieder wat wils. Ga je voor ‘hardcore wild’, voor ‘sappig groen’ of misschien een beetje gemak? De keuze is reuze.

Een ding hebben de kampeerterreinen gemeen: het is allemaal écht, 100% zuiver, schitterend gelegen, midden in de natuur.

Knappe Bowachter?

Staatbosbeheer heeft mij uitgenodigd voor een ‘nachtje’ met De Boswachter. Ik wilde al vragen of het een knappe vent was, maar toen zag ik dat Paul en de meiden ook waren uitgenodigd. Ah. Een familienachtje onder de sterren, dat bedoelden ze.

Tent te huur?

Ik heb even teruggemaild dat ik er wel nog even over moet nadenken. Ik ben niet zo’n kampeerheld. Heb niet eens een tent. Weet niets van kamperen. (Kampvuur met wijn& warme broodjes vind ik wél leuk, misschien ik alleen dat boeken?)

“Ja”, mailden ze van Staatsbosbeheer terug. “Daarom leek het ons nou juist zo leuk als jíj erover zou gaan bloggen!”

Eh. Oké. Nou. Ik kom er op terug. Goed?

natuurfoto1

5 Responses to "Nachtje met De Boswachter"

 • miranda
  20 mei 2015 - 11:59

  Doe toch maar, ik verheug me op je blog!

 • Esther Vuijsters
  20 mei 2015 - 12:39

  Misschien kan ik de tent van Trijntje leren? Die heeft hem niet meer nodig, toch? *onschuldig*

 • Muts
  20 mei 2015 - 20:00

  Als jullie de tent van Trijntje meenemen, kan de hele familie en schoonfamilie ook mee 😉

 • Denise M
  21 mei 2015 - 10:00

  Hé, leuk, dat ben ik ook ergens tegengekomen. Jij hebt toch wel eens gekampeerd? Kan me een blog over Noord-Italië herinneren. Wat ik me ook kan herinneren: een blog over een slimme meter. Die krijg ik vandaag en dus heb ik vanochtend al een paar keer aan je gedacht! 🙂

  O ja, en terugkomend op die natuur: wat ook heel gaaf is is een boomhut. Ik heb het afgelopen meivakantie een paar dagen met de kinderen gedaan en had er wel in willen wónen, zo leuk! Binnenkort op m’n blog!

  • Esther Vuijsters
   21 mei 2015 - 10:51

   Jaaaaaa maar toen stond de tent (incl. keukentje) al wel klaaar hoor!

Leave a Reply