Moord in de keuken

Moord in de keuken!

20130622-131324.jpg

Het was een heel gedoe om die zware tassen mijn huis in te krijgen.

In mijn ijver om er een leuk feestje van te maken had ik namelijk ons huis op Cristo-achtige wijze ingepakt (lees: de boel omwikkeld met een knalgeel 'partyzone' lint), waardoor ik nu bijna niet meer bij de voordeur kon komen. Lekker handig. En boel geduw, getrek en gestruikel later stond eindelijk alles in de gang en kon ik door naar de volgende fase: het opruimen van de verjaardagsboodschappen.

Natuurlijk was er niet genoeg plaats in de vriezer voor de ijsjes (wat gooi ik daar toch altijd in? waarom komt het er nooit meer uit?), bovendien had ik nogal moeite met de indeling van de dagen: wat had ik nodig voor zaterdag, wat voor zondag? Ik maak meestal de lijstjes maar verder is boodschappen doen niet echt mijn ding, dat is wel duidelijk.

Afijn, ondertussen moest ik erg nodig plassen én viel ik om van de honger. Ik begon steeds sneller op te ruimen en betrapt mezelf er een paar keer op dat ik dingen op hun plek góóide. Dus greep ik in. Es, relax! Ik kende mezelf, als ik zo doorging dan gebeurden er ongelukken! Voorzichtig legde ik het fruit op de schaal. Twee appels rolden op de grond en het bakje aardbeien kieperde om. En dat hoge kastje: hoe kwam ik daar nou weer bij?!

Het was niet eens een glazen fles, zoals veel facebookers dachten, (glas koop ik sowieso niet met mijn motoriek) maar gewoon de énige echte van plastic. Evengoed kon de fles het niet aan: de dop knalde eraf en de hals spleet open. Het was gruwelijk. Horrible!

En daar stond ik dan, met een lamme armen, een volle blaas en een rammelende maag. Middenin een scène uit Nightmare on Elmstraat.

En wat deed ik? Ik maakte een foto en zette hem op Facebook. Hij had wel veertig likes binnen een uur.

4 Responses to "Moord in de keuken"

 • esther
  22 juni 2013 - 19:56

  Eerste blog die ik mobiel geblogd heb. Geschreven en online gezet in Schateiland, tijdens het kinderfeestje van Annabel.

 • Muts
  22 juni 2013 - 20:59

  Toen ik de foto voor t eerst zag, vluchtig, dacht ik dat het moderne kunst was. Iets met een beha en een zwaluw… 🙂

 • esther
  22 juni 2013 - 21:19

  Winnaar van gisteren krijgt per mail bericht (zie ook blogje van gisteren).

 • Moeke
  25 juni 2013 - 07:34

  meesterlijk, ik dacht eerst dat je een moordfeestje had bedacht…
  grinnik

Leave a Reply