Mijn voeten zijn beurs

Mijn benen zijn moe, de cijfertjes dansen en ik kan geen kledingstuk meer zien.

Met andere woorden: het was weer een feestje op de tweedehands kinderkledingbeurs. We hebben enorm goed verkocht, het was écht druk en persoonlijk heb ik ook erg goed íngekocht. Shirts voor Liz, een jurk, broeken voor Annabel en zelfs een stoere winterjas.

Garderobe

De meiden hadden het dan ook erg goed naar hun zin. Ze werkten hard (om hun garderobe op peil te houden) en doken regelmatig de keuken in om iemand te voorzien van koffie (of om zelf koekjes te gappen). Hun hulp was, vooral aan het einde toen we alles moesten uitzoeken, meer dan welkom.

Ik hou van beurzen. Vooral van degene waarbij ik de voordelen kan combineren. Want zeg nou zelf, hoe lekker is het om voor honderdvijftig euro de complete wintergarderobe van anderhalf kind bij elkaar te shoppen (de andere helft van Liz moet echt naar Cool Cat) en hoe blij word je, als je kinderen het zo naar hun zin hebben? (Speeltuin naast beurs helpt ook!)

Het goede doel

Vriendin M. is weer blij met me, ik heb weer allemaal leuke mensen gezien en tenslotte hebben we dit jaar ook gigantisch veel spullen opgehaald voor ons goede doel/kledinglijntje - herinneren jullie je het verhaal van moeder L. nog – Kenia here we come! Voor nu: een lekker wijntje en genieten van al het leuks dat we hebben gekocht!

blog

3 Responses to "Mijn voeten zijn beurs"

 • esther
  21 september 2013 - 20:08

  PS, lezer van wie de tas ‘kwijt’ was (bleek later bij goede doel te zijn beland!) ik heb je pas later herkend 🙂 Dank je wel!!!

 • Tanja H.
  21 september 2013 - 21:28

  Beurse voeten , wat doen die dingen dan zeer he? Zelfs maat 39 lijken dan reuzenvoeten, zoveel voel je. Een warm bad doet wonderen, maar nog beter is een wisselbad Alleen voor de voeten ;-), zalig! Lekker is ook dat voldane gevoel als alles zo goed is gegaan, geniet ervan, je hebt het verdient!

 • Jessica
  22 september 2013 - 09:16

  @Tanja H.: eigenlijk zijn het dus “beursvoeten” in dit geval….

Leave a Reply