Mijn mannen en ik

Carlos. Thomas. Meneer RoosTommy en Dennis.

Ik heb veel mannen in mijn bed gehad. Echt, van sommigen kon ik geen genoeg krijgen. En als ik klaar was met de een, dan lonkte al snel de ander. Kieskeurig was ik wel, ik nam niet zomaar elke man mee naar bed. Hij moest me bespelen, verleiden en lokken met mooie woorden en zoete zinnen.

Een enkele keer lag ik in bed met een vrouw. Met een vrouw is het anders. Zachter, intenser. Alhoewel sommige vrouwen niet bepaald zachtzinnig waren! Met Karin bijvoorbeeld, kon het er behoorlijk ruig aan toe gaan. En Suzanne hield me hongerig. Toch lag ik het liefst ik bed met Marion. Marion is fantástisch.

Maar dat was vroeger. Tegenwoordig wil ik nog maar één man. Hij is al wat ouder. Nou ja, wat ouder. Hij is al honderd. (Maar dat zou je niet zeggen hoor, in bed.) De honderdjarige man werd me aangeraden door een vriendin, háár had hij ook helemaal om zijn vinger gewonden. En sinds ik hem heb leren kennen wil ik niemand anders meer. David niet,Stephen niet. Zelfs naar de vrouwen kijk ik niet meer om.

Ik neem hem overal mee naar toe, mijn honderdjarige man. Ik ben doodsbang dat hij er zomaar vandoor gaat (er gaat een wild verhaal dat hij dat nog wel eens doet!) en ik stel hem aan iedereen voor. Natuurlijk gaat hij met me mee naar bed, maar ik ga ook graag met hem in bad. Het liefst zou ik hem zelfs meenemen naar mijn werk. Maar dat kan natuurlijk niet.

Weet jij over wie ik het heb? Ach, je hebt vast wel eens van hem gehoord. Hij staat bekend als’de honderdjarige man die uit het raam klom en verdween.

Maar hij is niet verdwenen hoor. Nou ja, niet écht. Hij is allang weer terecht. Hij ligt bij in bed.

En... met wie lig jij tegenwoordig in bed? Een man? Een vrouw? Eentje met ervaring? Of één die net komt kijken?

Leave a Reply