Mijn huis in foto’s

Mijn huis in foto's.

Mijn bestaan in plaatjes. Hoe woon ik, hoe richt ik mijn leven in? Ideeen, grapjes en een... een kijkje in mijn 'keuken'. Vandaag deel één. De woonkamer. Heb jij nog leuke tips? Hier kan je ze delen.

woon7

Natuurlijk! Een boekenkast! Geen grote hoor, daar heb ik geen plaats voor. Gewoon een mooie boekenkast die je op verschillende manier kan opbouwen. Hij bestaat namelijk uit losse elementen. Als ik de vorm zat ben, dan verander ik hem gewoon. Zo kan ik hem ook makkelijk op een andere plek zetten. En natuurlijk... staat mijn eigen boek erin! Wel drie keer!

woon3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pont D'arc, daar waren we op vakantie. Annabel vond er een steen die precies op de échte pont leek, maar dan in het klein! Een paar andere souveniertjes erbij, een plantje en klaar is ons 'vakantiehoekje'.

woon4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het raam hangt een mooie oude tak die we in het bos hebben gevonden. Daar hang ik dan steeds iets anders aan. Alhoewel, de hartjes die er nu aan hangen, die vinden we wel heel erg leuk. Het werd een sport om ze te 'sparen'. Maar misschien hang ik er in november wel sinterklaascadeautjes aan. En in december kerstballen.

woon2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De meiden zijn dol op het maken van seizoenstafeltjes. Afgelopen maandag gingen we via het bos naar de Blokker en dit is het resultaat. De spulletjes bewaren we na afloop in de kelder zodat we ze volgend jaar weer kunnen gebruiken. woon1

 

De bank heeft een neutrale kleur en de kussens heb ik er later bijgekocht. Op die manier kan ik makkelijk van kleur veranderen. Alhoewel het natuurlijk maar de vraag is of ik het roze ooit wel zat word.

 

 

woon9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik veertig werd kreeg ik een heleboel 'rommeltje's' in vrolijke kleuren. Zo bij elkaar zijn deze waxinelichtjes ook leuk als er géén kaarsje in brandt.

woon6

Kunst hoeft niet duur te zijn. Neem nou dit portret gemaakt door Liz. Prachtig toch! En helemaal 'mijn' kleuren.

12 Responses to "Mijn huis in foto’s"

 • esther
  2 oktober 2013 - 10:43

  Ik zie nu dat de foto’s niet helemaal scherp zijn, daar zal ik volgende keer beter opletten. En een overzichtsfoto ontbreekt. Die zal ik vanavond even toevoegen. Hoop evengoed dat jullie het leuk vinden, dit kijkje in mijn huis. Ik krijg regelmatig mails over dingen die mensen op de achtergrond op foto’s zien, dus vandaar dat deze ‘reportage’.

 • esther
  2 oktober 2013 - 10:43

  Op letten dus. Niet opletten. 🙂 Wel blijven opletten Es.

 • moi
  2 oktober 2013 - 10:57

  Leuk die seizoenstafel, ik heb dat met mijn salontafel, daar zit een glasplaat in het midden en een lade daaronder, waarin ik dan de seizoenen volg…nu zit de zomer er nog in, met strandzand, schelpen, vuurtoren e.d., maar ga komend weekend de herfst er maar inzetten…was er nog niet aan toe… in de winter heb ik er een bewegende ijsbaan in, helemaal leuk…met lichtjes…

 • esther
  2 oktober 2013 - 11:19

  O ja, die tafels ken ik, die zijn leuk inderdaad!

 • Inge
  2 oktober 2013 - 11:22

  Ik herken de waxinelichtjes! En de rest 🙂 Leuk Es, een fotoreportage!

 • KarinH.
  2 oktober 2013 - 16:34

  Leuk om zo’n inkijkje te krijgen.
  Zelf was ik ook altijd van de frutsels, maar geen tijd om steeds af te stoffen en daarom flink geminderd. Geen gezicht als alles onder het stof zit en ons huis lijkt ’t wel aan te trekken….

 • Ju
  2 oktober 2013 - 21:00

  Leuk!
  Ik vind vooral de tak met de hartjes erg leuk. En de seizoenstafel.
  Mijn ventje (4 jaar) heeft daar nog niet zoveel mee. Ik richt mijn pijlen op dochterlief (1 jaar).
  Hopelijk kan ik met haar aan de knutsel en fröbel!

 • Tanja H.
  2 oktober 2013 - 22:33

  Heel erg mooi en mijn smaak 🙂 Mijn seizoenstafeltje staat in de hal, recht voor het toilet dus ziet iedereen hem. 😉 Ik maakte er een herfstige verzameling van allemaal verschillende bladeren en mooie stenen op een mooie schaal .Alles uit eigen tuin en de bladeren drogen (tot mijn verbazing) heel erg mooi. Ik heb er ook een heks op staan, die kreeg ik dit jaar op mijn verjaardag! Toevallig houd ze met een hand haar neus dicht, zou ze de geuren van het toilet ruiken?

 • Tanja H.
  2 oktober 2013 - 22:39

  P.S. Ik vind de rest ook heel erg knus en gezellig! Dat grote hart , rechts vooraan op de foto, hangt met de kerst aan de grote lamp boven de eettafel En liz heeft naast haar schrijvers talent ook teken talent 🙂 Heel leuk, dit inkijkje in je huis(kamer .

  • esther
   3 oktober 2013 - 07:55

   Thanx!!

 • Linda van der Klooster
  3 oktober 2013 - 10:38

  Mooie kussens!

 • Cynthia
  3 oktober 2013 - 10:53

  Wat ontzettend leuk dat jullie die steen vonden bij de Pont d’Arc. Een mooier souvenir is er niet. En verder ziet het er gezellig uit!

Leave a Reply