Met de billen bloot in Hellendoorn (I)

Toestanden hier joh, tóestanden!

We komen op TV. Met het hele gezin. Inclusief opa en oma. “Ach joh”, had ik geroepen toen ‘ze’ van Avonturenpark Hellendoorn en Sanoma máánden geleden vroegen of ik er bezwaar tegen had om tijdens een dagje uit door SBS gefilmd te worden. “Natuurlijk niet. Helemaal leuk!”

Maar ja. Tóen was het leven nog eenvoudig. Ik verschool me achter mijn wimperexentions en rokjesdag was nog ver weg. De dagen regen zich aaneen, niets wees op een (emotionele) rollercoaster.

Een 'go'

En ineens was er die opdracht. Een ‘go’. Al over een week wordt er gefilmd, ik weet het sinds vrijdag. Tja. Toen moest ik van SBS met de billen bloot. Nou ja, niet letterlijk, gelukkig, dat vonden ze bij Hellendoorn niet zo gepast. (Ik piepte al: 'Leuk waterpark hebben jullie, maar ik ga niet in bikini hoor!')

'Een emotionele achtbaan'

Er zat niets anders op. Ik moest de hele familie vertellen dat ‘we’ op TV zouden komen (en dat mijn blog over het dagje vertier met foto en al óók zou verschijnen in een Sanoma-tijdschrift, maar goed, dat leek me iets minder erg, niet iets waardoor ik direct onterfd zou worden), terwijl iedereen dacht dat we 'gewoon' een gezellig 'dagje uit' gingen.

"Pap? Mam? Ik eh... moet jullie iets vertellen..."

Familiediner?

Afijn, met het nummer van Bert’s Familiediner bij de hand vertelde ik het mijn ouders. Echt joh, alsof ik (weer) zestien was... en zwanger. Mijn ouders reageerden opvallend volwassen. Ze vonden het zelfs … leuk! (Tja, die waren natuurlijk allang blij dat ik geen zestien meer wás. Of zwanger.) "Natuurlijk gaan we mee!" riepen ze in koor.

“Leuk! Zo’n dagje op stap met jullie. Als je maar niet denkt dat ik in de achtbaan ga!” (Oma)

Paul en de kinderen vonden het super, maar dat ik had ik ook wel verwacht, gezien hun gemiddelde emotionele leeftijd van tien jaar.

Dus bleef alleen Truus-met-de-korte-wimpers zélf over. Het wimperserum van Lash extend had wel geholpen maar om nou van een filmsterrenlook te spreken... nee. Bovendien – heb ik gehoord – lijk je op TV altijd veel dikker minder slank dus of ík er nou zo klaar voor was viel nog te bezien! Vijf kilo afvallen in een dag of vier, zou dat lukken?

“Ik kan nepwimpers opdoen! Of zouden die er afwaaien in de Tornado?”

De Rioolrat?

Nou ja, ik laat het maar over me heen komen. De waterval, de achtbaan en de stoom van de Rioolrat. Ik ga gewoon lekker een dagje genieten met mijn familie (wat moet ik áán? Hijg hijg) en ik ga me niet druk maken om wat ik aantrek. (Maar wat moet ik dan áán?) Zolang ik maar niet in bikini hoef.

Hoe het afliep lees je binnenkort hier. Of je ziet het op TV. Bij de Funniest Homevideo’s of zo.

Meer lezen? Op Vrouwonline (klik) schrijf ik vandaag over... seks en het WK!

13 Responses to "Met de billen bloot in Hellendoorn (I)"

 • esther
  17 juni 2014 - 10:40

  O ja, Bonnie en Margje zijn er ook! Maar die gaan niet met de billen bloot. 🙂

 • KarinH.
  17 juni 2014 - 10:43

  Tja, je moet er wat voor over hebben…..
  Gelukkig staan de ‘figuranten’ er een stuk gemakkelijker in 🙂

 • Eline
  17 juni 2014 - 10:48

  Ik heb er meteen beeld bij. Jij en je familie en wipe-out achtige toestanden 🙂

 • Eline
  17 juni 2014 - 10:49

  Of: Bloggers springen!

 • Brie s
  17 juni 2014 - 11:52

  Succes! En natuurlijk ook: veel plezier in Hellendoorn!!

 • Miran
  17 juni 2014 - 12:17

  Leuk Leuk Leuk stukjes!!! 🙂

  • Miranda
   17 juni 2014 - 12:58

   En wanneer wordt het uitgezonden? #nieuwsgierig

 • Nicky
  17 juni 2014 - 15:16

  Hopelijk ook voor de lezers in het buitenland te bekijken op uitzending gemist! Ben benieuwd (vooral naar wat je aan hebt 😉 )

 • Gabrielle
  17 juni 2014 - 20:39

  ;-). Waarschijnlijk bij zo’n (reclame)programma waar niemand naar kijkt…maar ik zou me ook hartstikke druk maken over wat ik aan deed, hoe mijn haar zit etc.
  Sterkte!!

 • Tanja
  18 juni 2014 - 03:42

  Hahaha heerlijk verwoord 🙂 Ach, je kunt nog altijd achter Paul staan (volgens eerder blogje 😛 ) Ikzelf zou een leuke luchtige broek aantrekken, snel droog en nooit “onzedelijk “gefilmd 😉 En proberen de camera te vergeten zodat het toch spontaan word. Maak je maar geen zorgen over die 5 kilo, je hebt een goed figuur. Het word vast een hele leuke dag!

 • Granny
  18 juni 2014 - 08:40

  Spannend!!!

 • Inge
  19 juni 2014 - 12:15

  Hahahaha! Geweldig Es! Ik ben heel benieuwd 😀

 • Jelte
  19 juni 2014 - 12:22

  We krijgen wel te horen wanneer het wordt uitgezonden, neem ik aan?

Leave a Reply